Super nabídka boosterů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem **GOLI*PETR**, 19/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DEIMOS74

DEIMOS74 User

Máš pravdu chtělo to ještě 1 den počkat. Už mi přišel potvrzovací e-mail, ale bostry se nenačetly jen mám v bilanci 5x 1500 uri navíc. Počkám na ranní restart a uvidíme. Zatím dík

2. |Oromë|

|Oromë| User

DEIMOS74 1500u bola chyba a mal si dostat 5x boostre, riesilo sa to a hracom postupne naskakovali spetne boostre. Malo by ti to tiez casom naskocit, sleduj ucet a napis nam sem ak bude stale problem.

3. DEIMOS74

DEIMOS74 User

Tak bohužel zatím jsem bostry nedostal

4. |Oromë|

|Oromë| User

DEIMOS74 Pravdepodobne bude problem v bankovom prevode, trva dlho nez pripise odmenu a oprava spustena BP nemusela reagovat na tvoju platbu.

Ak ani zajtra nebudes mat boostre, tak kontaktuj platobnu podporu a skus to s nimi poriesit. Kontaktní formulář - platební systém

5. DEIMOS74

DEIMOS74 User

Děkuji za info bostry stále nedorazili , jdu kontaktovat platební podporu

6. DEIMOS74

DEIMOS74 User

tak zatím jsem nic nevyřešil už jsem ten formulář vyplnil 2x a pokaždý mě to odkazuje zase na formulář tak snad to dobře dopadne

7. =U.D.O=

=U.D.O= User

já čekam už týden a zatim nic nedorazilo.taky bohužel jen 1500U.formulář poslán ale booster žádný.

8. Korben

Korben User

Písal si na platobnú podporu ?

9. DEIMOS74

DEIMOS74 User

tak už od včerejška je vše v pořádku.=U.D.O= chvilku vydrž mně to trvalo skoro týden ale vše dobře dopadlo

10. =U.D.O=

=U.D.O= User

ano.je to týden a stále boostr neni.chápu že nabídka nemusí být souběžná s platbou.tudíž platba se načte ale nabídka není již aktuální.tedy jsem se rozloučil s boostry a oplakávam Y x 1500urka za 20kč.Příště si dam pozor zda to není jen lákadlo.Ale myslím že by měl být důležitý datum kdy jsem provedl platbu,ne kdy se BP přičte.To by pak nemusela platba potkat s akcí nikdy.Číslo kreditky na internet dávat nechci,jsem asi staromodní.Sbohem moje boostry.Přeji všem hezký den.

Naposledy upraveno: 5/3/15
  11. Kubino

Kubino Guest

=U.D.O=

tak ono treba brať čas vybavenia odkedy si napísal na platobnú podporu, nie odkedy si to kúpil. Pri tom množstve hráčov musíš dať o sebe vedieť a poskytnúť údaje na dohľadanie, pracovník BP si nebude cucať z prstu a ani sám prechádzať hráčov či náhodou niekomu nedalo čo malo.

12. Mirek414

Mirek414 User

Ahoj mam taky problem s boostry.Zakoupení převodem 21.2. na mail sprava 26.2. potvzena pladba. 4.3.nemam nic.Kam se mám obrátit když jsem napsal na tiket tak mi bylo zděleno že byla připsána.

13. Kubino

Kubino Guest

A odkedy sa prevodná platba vzťahuje na časové ponuky? Platba bola prijatá v čase, kedy už akcia nebola, toto nie je problém hry ale problém platby. Treba sa naučiť využívať Paypal, Paysafecard, platbu kartou a podobné rýchle platby.

14. Mirek414

Mirek414 User

citát zmazaný

Když mohu převodem nakupovat dení akci třeba energii,pohonné hmoty pro pet a jiné tak proč by nešlo taky toto použít na boostry.

Naposledy upraveno moderátorem: 4/3/15
  15. Kubino

Kubino Guest

Pretože to tak je, presne ako pri MHH? Ja som to napísal ako fakt, nepýtal som sa ťa. Ono tam možnosť je ale bonus sa ti nepripíše kedže BP pripisuje veci ak obdrží platbu. Takže ani skoky ani boostre nemôžeš obdržať ak to nakúpiš prevodom.

Btw. predošlé posty necitujeme nauč sa prosím prispievať - Jak správně přispívat na forum

16. Belgam

Belgam Guest

Kolega ma pravdu, dnes jsem se na to informoval a je omezeni na platby prevodem. Na specialni balicky se nema vztahovat prevod.

17. No nevím jak vy ale já stále boostery neobdržel a ted nevím co stím..:-( Poradí mi prosím někdo?
    -----------------------
    No tak potom proč tam byla u tohoto balíčku boosteru možnost i platba převodem..?

Naposledy upraveno moderátorem: 5/3/15
  18. Korben

Korben User

Deep_freeze_ςz(Caos) Nepíš viac príspevkov pod seba. Máš možnosť príspevok upraviť.
    Prečo táto možnosť platby bola v ponuke , nevieme.

19. TRIXT

TRIXT User

Belgam, Korben: No pokud ale BP nabídl platbu převodem, není to chyba hráče, že ji využil. Myslím si, že by bylo správné, kdyby boostry BP připsal, byť ručně, když si již strhl peníze. Druhá možnost samozřejmě je, že by s omluvou vrátil peníze.

20. =U.D.O=

=U.D.O= User

ale stejně nějak nerozumím tomu,že já koupil speci boostr za 20kč v den akce,dobropis po asi 2 dnech na email přišel ve znění,že jsem provedl platbu na speci boostr.ale dočkal jsem se jen 1500urka.proč by tedy akce na boostr nemohla souhlasit s připsáním platby u BP když mi přišlo potvrzeni na boostr.vždyt je tam i kod jako zpráva pro příjemce.možná obchodní záměr.na podporu jsem již psal i platební.ale boostr se někde ztratil.ale už to neřešim.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.