Chyby Synchronizácia 05.09.

Diskuze na fóru 'Diskuzní koutek' zahájená uživatelem jaritko, 6/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. jaritko

jaritko User

2. ZOHAN

ZOHAN User

Však to v tom ofiku píšou, že to má všemocný spuštěný script odstranit?
    Nebo máš na mysli něco jiného?
    Já mám stále 853 přátel na serveru GE-1.;):p:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
    P.S. Možná ten script o víkendu jen nepracuje.

3. Perňa

Perňa User

ZOHAN

Kdybys pozorně četl a zapojil mozkové závity, tak skript odstranil "OTEVŘENÉ POZVÁNKY" a ty se nachází v profilu pilota a ty už tam nemám. Druhá část, které jsi mohl věnovat pozornost byla "SEZNAM PŘÁTEL NEBUDE OVLIVNĚN" Tudíž tvých 853 přátel co máš na GE-1 se to nedotklo a budeš si je muset smazat sám.

bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  4. ZOHAN

ZOHAN User

A ty víš,že je mám v přátelích a nebo mi svítili v otevřených pozvánkách?

5. Perňa

Perňa User

ZOHAN

Vím to, protože jsi to napsal ?

bhagira22 a -baghira2- tohle ocenili.
  6. ZOHAN

ZOHAN User

Viditelně rád slovíčkaříš. Měl jsem tedy cca. 840 nevyžádaných ''otevřených žádostí'' a 13 ''potvrzených přátel'', které si přeji tam mít.
    Celá oprava od BP spočívala v tom, že se mi otevřené žádosti změnily na potvrzené přátele a já abych to zase nakonec mazal hezky ručně?
    Příště musím být asi zcela přesný a konkrétní.

7. Perňa

Perňa User

Já neslovíčkařím, oba víme, že jsi to prvně myslel na přátele v herním okně, které všichni měli jako přátele tedy již potvrzené kontakty (pokud by to byly reálně otevřené žádosti, tak bys to v herním okně měl v kontaktech označené šedě a mohl sis vybrat jestli ho mezi přátele chceš nebo ne), nikoliv na to co bylo v profilu pilota, tak jsem ti pouze upřesnil co konkrétně BP opravoval. Minimálně polovinu problému odstranil, což je lepší než nic.

Sdílet tuto stránku