Udělení banu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem †JĂИ616††ĂИTRĂX†No4™, 15/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Omlouvám se, nevěděl jsem, kam mám napsat stížnost na hráče [★ЯB★] 唐纳德ĐONALD唐纳德★ЯB★«BJZ, sice fórum teď vypadá podle mne lépe, ale sekci "Stížnosti" nebo tak nějak, netuším, kde jsou, tak doufám, že nevadí, že to posílám sem.

Žádám o chatban hráči [★ЯB★] 唐纳德ĐONALD唐纳德★ЯB★«BJZ
    CZ 2

Napsal mi toto:
    [★ЯB★] 唐纳德ĐONALD唐纳德★ЯB★«BJZ: antrax ty mi nepiš ty jsi jen zbabělec co zdrhá za no4 si div nebrečel když jsme tě tu šutili a ted si hraješ bohajeho ty jsi ubohej ;)

Doufám, že to tedy nevadí a děkuji za odpověď :)

Arge«ft«Tomliiik tohle ocenil(a).
  2. Zafod

Zafod User

3. Jak nahlásit hráče na chatu - za to děkuji, ukládám

Pamatuji, jak jsem jednomu hráči napsal:"jsi ubohej" a ban jsem na 2 hodiny, nebo na kolik, dostal. Kdyby ti někdo nadával do ubohýho zbabělce. Nechal bys to v klidu ? (kdybys neměl právo ho zabanovat a musel bys říct, někomu jinému?)

Demsi tohle ocenil(a).
  4. Zafod

Zafod User

Posouzení je na moderátorech, mě osobně by tohle nestálo za zmínku na fóru. Nic vulgárního tam není. Se dohadujete na chatu a pak to rozebíráte tady, absolutně nesmyslné žabomyší války.

5. hmm...ale tuto bitvu chci vyhrát

6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.