Oznámení Údržba na niektorých serveroch 1.6.2021

Diskuze na fóru 'Technická oznámení' zahájená uživatelem Punisher, 31/5/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Punisher

    Punisher Board Administrator Team Darkorbit

    Ahoj piloti!

    Zajtra ráno budeme mať na niektorých našich serveroch údržbu s dvojhodinovým výpadkom. Plánované časy údržby pre nasledujúce servery:
    1.)
    • Globálna Európa 1 (22)
    • Nemecko 2 (392)
    • RU2 (574)
    Čas údržby: utorok 1.6. od 6:00 do 8:00 UTC (8:00 do 10:00 SELČ)

    2.)
    • Globálna Európa 5 (727)
    • ES1 (89)
    • US1 (145)
    Čas údržby: utorok 1.6. od 8:00 do 10:00 UTC (10:00 do 12:00 SELČ)
    Počas doby údržby vykonávame práce na pozadí servera, a preto servery nebudú k dispozícii!

    Váš Darkorbit Tím
     
  2. Minerva

    Minerva S-Moderator Team Darkorbit

    Ahoj vesmírní piloti,

    jak již bylo oznámeno, dnes probíhá údržba serverů. A v tuto chvíli nemůžeme říct, přesný čas dokončené údržby, proto Vás budeme průběžně informovat.

    Omlouváme se za toto nedopatření.
     
  3. Minerva

    Minerva S-Moderator Team Darkorbit

    Ahoj znovu,

    stále probíhá druhá část údržby a budeme potřebovat další rozšíření:

    Místo toho, abychom údržbu ukončili ve 13:30 SELČ, snad ji dokončíme ve 14:30 SELČ.

    Děkujeme za Vaší trpělivost.
     
  4. Punisher

    Punisher Board Administrator Team Darkorbit

  5. Minerva

    Minerva S-Moderator Team Darkorbit

    Ahoj piloti!

    Dnešní údržba byla dokončena a všechny servery jsou opět v provozu.

    Děkujeme Vám za Vaší trpělivost.

    Váš Darkorbit Team
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

Sdílet tuto stránku