Údržba serverov 20.3.2019

Diskuze na fóru 'Technická oznámení' zahájená uživatelem Punisher, 17/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Punisher

    Punisher Board Administrator Team Darkorbit

    Ahoj piloti!

    Budeme mať údržbu serverov s výpadkom asi 6 hodín v stredu 20.3.2019:

    Okno údržby:
    • Začiatok: 20.3.2019 (streda) 00:00:01 UTC (01:00:01 SEČ)
    • Koniec: 20.3.2019 (streda) 06:00:00 UTC (07:00:00 SEČ)

    Váš Darkorbit tím
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

Sdílet tuto stránku