Oznámení Údržba serverov 24.11.2020

Diskuze na fóru 'Technická oznámení' zahájená uživatelem Punisher, 23/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Punisher

    Punisher Board Administrator Team Darkorbit

    Ahoj piloti!

    Dňa 24.11. budeme mať na našich serveroch údržbu niekoľko hodín.

    Plánované časy údržby pre všetky servery:

    • Čas údržby: utorok, 24.11. od 6:00 do 8:00 UTC (7:00 do 9:00 CET)

    Počas tejto doby údržby vykonáme práce na pozadí servera a tým pádom servery nebudú k dispozícii!

    Predĺžený plánovaný čas údržby pre globálnu GE1 (Globalna Europa) a server EU arény :

    • Čas údržby: utorok 24.11. od 6:00 do 10:00 UTC (7:00 do 11:00 CET)

    Počas tejto doby údržby vykonáme práce na pozadí servera a tým pádom servery nebudú k dispozícii!

    Mierne problémy môžu nastať aj na ostatných serveroch počas údržby servera arény.

    Váš Darkorbit Tím
     
  2. Forkys

    Forkys User

    Ahoj piloti,
    bohužel potřebujeme více času na údržbu všech serverů.
    Z tohoto důvodu bude nové časové okno údržby u všech serverů: 24.11.2020 od 6:00 do 10:00 UTC (7:00 - 11:00 CET)

    Omlouváme se za zpoždění.

    Váš tým DarkOrbit
     
  3. Punisher

    Punisher Board Administrator Team Darkorbit

    Ahoj piloti!

    Údržba serverov bola dokončená. Môžete sa prihlásiť na vaše účty.

    Váš Darkorbit Tím
     

Sdílet tuto stránku