Údržba serverov Globalna Europa 7 a Turecko 3

Diskuze na fóru 'Technická oznámení' zahájená uživatelem Punisher, 8/4/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Punisher

    Punisher Board Administrator Team Darkorbit

    Ahoj piloti!

    Zajtra 9.4.2020 budeme mať 1 hodinu údržby na serveroch Globalna Europa 7 a TR3.

    Plánovaná doba údržby:

    Začiatok 06:00 UTC (08:00 CEST)

    Koniec 07:00 UTC (09:00 CEST)

    Váš Darkorbit tím
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

Sdílet tuto stránku