Chyby Ukol Pero je silnejsi

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by -Rųƒųş-, Sep 21, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pri ukolu pero je silnejsi mi neustale miznou battleray, pred odlogovanim mam 351 z 1000 a po nalogovani mam 329 z 1000 a tak mi to dela uz nejakou dobu.

2. Ahoj a nesřílíš náhodouo_O spíše deadly battleray, Uber Battleray:eek: to je trochu co jiho.:rolleyes:

3. Nn vim co strilim:),oni se mi normalne pripocitavaj,ale po odlogovani a naslednem nalogovani mi to vzdy spadne na tech 329.

4. leosacek

leosacek User

Tvl jakub a ti co ho ocenili, jste retoši? :D Asi ví co střílí ne .. jasně napsal že má v úkolu víc, a pak mu jich pár zmizí ... :D

5. ZOHAN

ZOHAN User

Kdyby tu dal nějaké screeny, jako před a po, tak by k tomu nedorozumění nedošlo. Údajně chyby s úkoly byly fixnuty a není možná chyba.
    Možná by jsi měl pročistit paměť prohlížeče? A možná i častěji relogovat. pořád je lepší pár batlů, než aby mizely tisíce hráčů v úkolu, jako se to pořád děje na mém účtu....:mad::mad::mad:

6. Uvidim jesli mi to bude delat i zitra,jinak jsem to dnes zkousel po vycisteni 3x a pokazde kdyz jsem udelal par battlu tak se mi to po relogu vzdy vratilo na tech 329.

7. -Rųƒųş- Zkusil bycho_O to udělat celé:cool: bez relogu:rolleyes: a mělo by to bejt v pohodě. :)

8. Punisher

Punisher User

Thread Status:
Not open for further replies.