Vánoce slevy na Uridium

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem __krony__, 10/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. __krony__

__krony__ User

Ahoj mam takový dotaz jestli budou ty dárky a ještě jestli půjde platit jak stojí 30 000 Uridia jestli to půjde koupit v MHH v neděli Děkuji

2. *pursuer*

*pursuer* User

Ako to myslis darceky? V podobe boxikov vianocnych?Tie samozrejme budu este. Druhu cast vety opis lepsie.Zakupenie uridia 30 000 jednotiek pocas MHH ti da samozrejme 3x30000=90 000 uridia.

EDIT: V rychlosti my vypadla jedna nula,ale uz opravene,dakujem za upozornenie od uzivatela;)

Naposledy upraveno: 10/12/13
  3. erik518

erik518 User

Neviem možno som zle pochopil ale možno nie .. nemáš na mysli z náhodou to že ty vyskakuje že máš o 50% lacnejšie urídium ? Lebo mne to už pár dni za sebou vyskakuje.. ak myslíš to tak podla mňa to budeš mať v nedeľu pretože mne to už asi týždeň vyskakuje.

4. __krony__

__krony__ User

já si koupil paysafecard za 200 kč a bojím se že nebude znovu ta akce mně to totiž nechce vyskakovat
    ---------------------------------
    a dárky jako ty BOXY jsem neviděl

Naposledy upraveno moderátorem: 10/12/13
  5. *pursuer* nechci nic říkat ale 3x 3000 není 90 000 :D

6. __krony__

__krony__ User

ja se tu bavim o tech 30 000 za 50 kč kdy budou znovu a jestli budou v neděli na MHH

7. *pursuer*

*pursuer* User

Mas na mysli ten balik zliav na uridium? XY % zlava na uridium.No pokial si ju uz raz vyuzil,tak rovnaku uz nevies vyuzit.Dnes som podobny problem riesil so zlavou na premko,kde mi pisali,ze rovnaku zlavu uz po druhy krat neviem vyuzit.

8. __krony__

__krony__ User

no ja to nepouzil ale uz jsem to rozklikl a ted mi to nejde a bojimse o tu psfc

9. Korben

Korben User

__krony__ Akcia sa väčšinou zobrazuje vždy keď sa prihlásiš na účet.

10. __krony__

__krony__ User

nic se nezobrazuje
    -----------------------------
    ohledne vegance a urudia nic :(

11. Zeus

Zeus Guest

__krony__ Nedělej multiposty,stačí kliknout na Upravit a pokračuj v psaní dál,ted jsem ti sloučil posty já.

12. __krony__

__krony__ User

uz se to zobrazilo uff pockam na nedeli a koupim to

13. Mě se to jestě nikdy neukázalo :D Kde se to ukazuje ? .)

14. *pursuer*

*pursuer* User

ZlobivýPražák - Hned po prihlseni sa na ucet ti vyhodi tabulku so zlavou bud na premko alebo uridko a mas moznost si to zakupit ovela lacnejsie.

15. *pursuer*..Zatim nic no :/ Tak třeba se to jestě ukáže :)

16. Korben

Korben User

ZlobivýPražák Ak máš v prehliadači zakázané vyskakovanie reklamných okien alebo máš v PC nejaký program , ktorý ti blokuje reklamy, tak je možné že ti to ani neukáže.

17. souhlasím svámi,i mě mě naběhla teď akce na 150 000 Uri za 600,čili polovinu :)

18. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Akcia sa ukaze,len ked mas k dispozici ten balik.Po dalsom prihlaseni sa nemusi zobrazit,vtedy treba skusit premazat cache a udaje prehliadaca pripadne sa to zobrazi dalsi den po restarte servera.

Zodpovedane,uzatvaram,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.