Zpetná vazba Velikonoční design na letouny. -Hlasování-

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Tess, 7/3/25 v(e) 4:00 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Který design na letoun se se vám víc líbí?

Anketa uzavřena Včera v(e) 4:00 PM.
  1. Design A

11 hlasy(ů)
    78.6%
  2. Design B

3 hlasy(ů)
    21.4%
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Ahoj piloti,

do velikonočních svátků ještě nějaký čas zbývá, ale už teď máme pro vás něco, na co se můžete těšit.
    Představujeme vám dva nové návrhy designů na letouny, na kterých právě pracujeme. A teď je to na vás – rozhodněte, který design se vám líbí víc!

Pamatujte, že jde zatím pouze o návrhy, takže konečný vzhled se může trochu lišit.
    Máte na výběr design A nebo B. Hlasování bude otevřeno až do 11. 3. 2025.

Děkujeme za vaši účast a těšíme se na vaše názory.:)
    Survey_Easter_Drone_2025.JPG

Skate, TI.TA.N a Punisher tohle ocenili.
  2. Rozhodne A,prijde mi že v darkorbite je už príliš vela červenych aspektov :D Ale zase 95% z nas ma aj tak letouny vypnute,tak je to jedno..

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  3. bude přidávat bonus na neco ? pokud ne , tak ani jeden .
    Ale pointa - ještě víc bordelu v hangáru to uděla , jako vetsina designu co jsou k nicemu .:rolleyes:

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  4. Přesně, pokud ten dizajn nic nedělá, je k na houby. Nefunkční dizajny na letadýlka, jsou jednou z nejvíc zbytečnejch věcí ve hře.

5. ZOHAN

ZOHAN User

Delta-7925H,A hlasoval jsi, nebo nehlasoval?
    Jsem si pohrával s myšlenkou, že inteligentní lidé by nehlasovali, co by potom nakonec dal BP do hry?
    Jenže lidi jsou jako ovce.

6. Karlosray

Karlosray User

ani jedno zbytecnost ve hře

7. Já mám třeba ten skull
    modrý, sice nemá nožičky a ouška, ale je dost podobný. Jestli to bude zadarmo, děti budou rády.

TI.TA.N tohle ocenil(a).