"Vetřelec unikl..."

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Delta-7925H, Sep 27, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Před pár týdny na 1-4 [GE1] a dnes na 1-7 [GE1] mi vyskočila hláška "Vetřelec unikl...". Poprvé jsem nestřílel nic, teď ano, ale to NPC jsem normálně dostřílel... Řekne mi někdo, o co jde? Díky.

Tady na fóru jsem to našel v souvislosti s nějakou akcí, ale vysvětlení ne, nebo jsem to přehlédl.

2. leosacek

leosacek User

Myslím, že se jedná o akci infiltrace. V masku jsou na mapách nějaký NPC a když je zabiješ sám bez skupiny, dostaneš za ně 2x víc U. Máš na to limit myslím 15 minut zničit všechny vetřelce z té určité mapy. Když se ti to nepovede, tak se vypaří a asi to píše nějakou takovouto hlášku. Ale měl by se vypařit i když ho střílíš .. tak je divný, žes ho dostřílel :)

3. Punisher

Punisher User

4. Neřekl bych, že dnes byla Infiltrace... Navíc se Infiltrace aktivně účastním a chytám hlavně Boss Kristallony, právě kvůli dvounásobný odměně.

5. leosacek

leosacek User

V tom případě mě nějak nenapadá, u jakýho jinýho NPC by se mohla psát tato hláška .. sorráč :)

6. Punisher

Punisher User

Delta-7925H - pri infiltraci sa zvykne objavit podobna hlaska o uniku, avsak okrem toho si nie som teraz vedomy, ze co bolo dovodom tej hlasky, ktora sa ti objavila.

7. Punisher

Punisher User

Thread Status:
Not open for further replies.