Vkládání upgradovaného vybavení do letounů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »¤FIREHONZAJS¤«, 6/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobré odpoledne,
    rád bych se zeptal, jestli je nějaký fígl na rychlé vložení upgradovaného vybavení do letounů (štíty a lasery). Mám problém s tím, že pokud označím shiftem předměty a klávesou ctrl je chci pak všechny vložit do všech letounů, tak mi to nejdřív vloží ty s nižším levelem upgradu. U vkládání do lodi, nebo do peta je to v pořádku, tak se mi nejdřív vloží nejvyšší levely upgradu.
    Díky za rady ;-)

2. Korben

Korben User

O ničom neviem, označovanie ti označí tip predmetu ktorý nerozlišuje upgrade.

3. Ano, označí mi to všechny předměty daného typu (např. lf4) bez rozdílu upgradu, ale když pak dám vložit, tak mi to vloží nejdříve ty s nižším upgradem, ty s vyšším mi zůstanou v hangáru. Takhle jsem to myslel :) Při vkládání do lodi a do peta to udělá správně jak chci, takže nejdřív vyšší levely. Takhle to do letounů musím dávat prakticky po jednom.

4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Tak ich budes vkladat po jednom alebo po dvoch,az tak dlho to nezabere.Aspon mas istotu,ze ti vlozilo predmety na najvyssom lvly;)

5. OK, provedu. :) Díky za ochotu.

6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.