Zpetná vazba VOP a Private Policy budú dnes večer aktualizované a musia byť znovu potvrdené hráčm

Diskuze na fóru 'Diskuzní koutek' zahájená uživatelem Delta-7925H, 19/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Píšete tam, že k tomu víc není, vnímám to. Já jsem kdysi místní VOP číst zkoušel, ale vzdal jsem to. Nejsem právník, hehe. Ale když se říká malý změny, mám obavy. Uživatelský podmínky se mění běžně všude, ale vždycky s nějakou rezervou a vždycky vím, co (a většinou i proč) se mění.

Tady to vyznívá tak, že to prostě naběhne a jestli budu chtít hrát, strávím dlouhý minuty četbou nesrozumitelnýho textu a nebo prostě kliknu OK a jdu hrát. Co když ale v tom textu bude, že když dám OK, hru už nerozchodím :-D Sorry, já vim, že to tak snad nebude, ale teda další ukázka prouživatelskýho přístupu společnosti...

2. Taky mě to zajímá o jakou změnu se jedná a proč s tím máme souhlasit.
    Nevím přijde možná, že tam bude, že se nemáme vyjadřovat k nefunkčnosti hry o_Oo_Oo_O.
    Jak píše kolega, souhlasím.

3. Tak jsem to ráno přijal (bez studia změn, pač nevím, kde je hledat, ale dobrá zpráva je, že jsem se narozdíl od včerejška na mapu dostal... Tak nevím.

4. A na co se mění VOP a máme ho číst , když ani samotné BP neví co se tam píše ? a podle toho se ani neřídí viz. mapy hráči co lítaji x měsícu na mapach nonstop ... už to bude rok co se tu psalo o velkým banování a zatím teda jako nic .

pepan70 a TI.TA.N tohle ocenili.
  5. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit