Výpočet pre odmenu cti zo všetkých možných boosterov

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Apokalipse, 15/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Apokalipse

Apokalipse User

Chcel by som sa spýtať ako sa vlastne počítajú hodnoty boosterov, bonus z formácií atď. do celkovej hodnoty odmien?
    Napr.: z gg a je odmena 100 000 cti
    mám 60% booster na česť (10% klasický + 50% akciový)
    desing na cest + 10%
    formácia stíhačiek dodáva + 5% cti
    dáva to dokopy 75% na česť, avšak mi to pridáva až 130% bonus, :eek: tak by ma len zaujímalo ako to vlastne je, (z gg a dostávam odmenu 230 000 cti :))
    či náhodou tých 55% nie je z akcií ako bola invazka a pod.? ale až toľko?
    Ako si to mám potom vedieť vlastne vypočítať?
    Ďakujem za vysvetlenie

Naposledy upraveno: 15/12/13
  2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Tie bonusy na zvysenie cti sa nescitavaju vsetky navzajom.Len boostry: 50%+10% =100 000 x 60% = 160 000 x 10% design = 176 000 x 5% formacia = 184 800.
    Pripadne ak mas v PP body Nemilosrdny 2 plny pocet,tak dostavas dalsich 25%.
    184 800 x 25% = 231 000.Zhruba to vychadza.Ale samozrejme moznosti je viac,ak by si mal distribucnak na cest a taktiez este z Klanovych bojovych stanic mozes mat bonus na cest podla poctu modulov na cest a taktiez na akom su lvly a ci su na 10% alebo len novo nainstalovane,co zacinaju od 1%.

3. Apokalipse

Apokalipse User

aha, tak dakujem za vysvetlenie :)

4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.