vysvětlení

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem aaalucka-pavel†, 16/12/25 v(e) 9:13 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Může mi tu někdo vysvětlit následující věc. Jdu na Behe , samozřejmě na něj čekám. Behe se objeví a v tu chvílí se objevuje cca 10-15 lodí ve vláčku na stejném místě jako je Behe a už ho střílej. Nedá se tam samozřejmě ani přiblížit okamžitě jsem dole. Nikdo na dané místo nepřiletěl. Jak je možné , že se tam najednou objevilo tolik lodí? Kdy už konečně těmto šmejdům někdo utne cipec !!! Je to pořád dokola ------- . Neskutečněj hnus , takovýhle humáč co se tu toleruje jsem ještě neviděl v žádné jiné hře

Naposledy upraveno moderátorem: 16/12/25 v(e) 10:56 AM
    pepan70, *Firefox1* a ghoul tohle ocenili.
  2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

aaalucka-pavel† zde na fóry hry hráče co používají podpůrné programy nevyřešíme.
    Hráče můžeš nahlásit na podporu hry a oni to předají přímo BP.
    Nevíme kdy bude spuštěná další banovací vlna, to se dozvíme až když běží. Snad ještě do konce roku bude. Více pro tebe v tuto chvíli nemůžu udělat. :(

Y*o*D*i*A*k* tohle ocenil(a).