Z*** nakliKávačky - BOTKY..!!!

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem psojd, 12/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. psojd

psojd User

tak a dost dnes sem se opravdu vážně naštval. OD TEĎ *** NA FEROVOU HRU. KDYŽ BP NENÍ SCHOPEN ANI ZAJISTIT NĚJAKÉ MENŠÍ POTRESTÁNÍ ZA POUŽÍVÁNÍ AUTO CLICKERŮ. TAK FAJN ZAČNU ZNEUŽÍVAT NEDOSTATKY HRY OK JAK CHCETE.
    JAKO TO ŽE MĚ NĚJAKA AUTO CLIKACÍ BOTKA NAKLIKNE ASI PŘES PŮL MAPY TAKTO JE DOST. A JEŠTĚ K TOMU AEGISKA. A POTOM MĚ TA ZABUGNE MINIMAPU (I KDYŽ TOHLE SE STÁVÁ DOST LIDEM CO JSEM ASI ZA POSLEDNÍ ROK A PŮL SLYŠEL) ŽE NE NI ANI NEMOHU KLIKNOUT TAK TOJE EŠTĚ HORŠÍ A KDYŽ DÁM ASI 3 EMPY TAK JAKO NIC **L.
    DAM SPOMALOVACI RAKETU A NIC ***
    A POTOM SE BUGNE CELÝ KLIENT.
    ŞòĐoMд¤ĢőMőЯд¤ŞÞiĐεR NO CO DODAT...

OMLOUVÁM SE ZA TU HRUBOST NĚKTERÝCH VÝRAZŮ PRO TY CO TO MUSEJÍ ČÍST, ALE TOHLE JE UŽ PROSTĚ MOC!

Naposledy upraveno moderátorem: 12/4/15
  2. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

pipsopisk12 a baty77 tohle ocenili.
  3. Doporučuji ti přečíst: Co dělat když mi nejde hra? ;)
    podle mně máš jen velmi nekvalitní internet (nebo wifi) a způsobuje ti to lagy

4. psojd

psojd User

Pravě že ne protože nikdy jindy žádný lagy sem neměl a ani nemám kromě par vyjímek. A navíc hra mijde po každé v pohodě.
    když by jsi chtěl vědět aby jsi se nehádal se mnou jakou mám rychlost, tak mám rychlost zhruba 128 mb/s ...

Naposledy upraveno: 12/4/15
    Eρεβος*SK a pipsopisk12 tohle ocenili.
  5. jenže tady nejde o rychlost internetu ale o to zda máš stabilní spojení s BP.

Přečti si link, co jsem ti dal a zkus si pingnout BP. Je to vše jen o paketech na trati.

Já mám třeba 30 mb/s a nejede mi to tak jak má jen kvůli tomu že jsem na wifi (portuju třeba 5-8s), ale když jsem připojen přes kabel tak to je uplně jiná káva (portování většinou do 3s)

6. psojd

psojd User

178.132.240.106 PING time 8ms

pipsopisk12 tohle ocenil(a).
  7. *pursuer*

*pursuer* User

Odporucam odstranit vulgarizmy,aby si sa vyhol banu na fore,kazdeho nastve nepoctivost,ale sme civilizovani,da sa to aj bez nadavok riesit.Ono kontroly byvaju casto,takze...

pipsopisk12 a psojd tohle ocenili.
  8. baty77

baty77 User

Wow. Číst to, to byla Sodoma Gomora. Toto budou banány jak z Lidlu.

Udělej výsledky ping- a speedtestů a udělej trasování. Navíc o obuvníky se stará systém, takže jeho pobyt na orbitě nebude mít dlouhého trvání, neboj. Pro důkaz zkus příště použít screenshot nebo video.

9. psojd

psojd User

Ano to jsme mohl udělat ale jistě jsi vzpomeneš jak to bral BP a podpora hry když si natočil botky v roce 2012 kdy byly hodně rozšířené všichni to brayl jako výsměch a snažily se to různě zdiskreditovat...
    Ano to už jsem dělal ale to že by se mi bugl klient to se mi snad za posledních pár let stalo poprvé..

10. Kristo

Kristo User

screenshot nebo video není žádný důkaz, protože jak tu bylo psáno jde hlavně o spojení atd. ...
    Neříkám že tu nehrají nepoctiví hráči ale o Ty se stará systém ....

11. psojd

psojd User

No většinou ale moc dobře vím jak je snadné tenhle systém obejít docela dost jsem se o to pečlivě asi poslední 3 a půl roku zajímal.
    Neříkám že systém zabezpečení je nejhorší, ale má i mnohé nedostatky.

12. baty77

baty77 User

Systém (pokud ho nehackenš) neobejdeš. Maximálně se stane, že zabanujou poctivé hráče (viz. listopad 2013), ale to se také rychle vyřešilo. No a jelikož jsou vymýšleni další a další boti, musí se rozšiřovat i databáze systému, ale o to se stará BP. Oni nepoctivce potrestají tak, jak si zaslouží.

Jinak, jestli tě takto zdvihne pár sestřelů, tak to si radši kup prášky na tlak. To tě chci vidět, co budeš dělat u letošního MS v hokeji, když se koná u nás...

postman tohle ocenil(a).
  13. psojd

psojd User

To sice ano ale vezmi si jak chceš potrestat klikačku třeba a nebo klikačku na boxy když si to uděláš jako pixel tak jak ji potrestáš když jí nemůžeš ani odhalit. Pro systém s jevý jako když hraje hráč. Leda že by jsi každému hráči poslal trojana jako se to udělalo při akci RAZER celkem zajímavá odměna takže i dost hráčů na to skočilo.

14. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

psojd a čo s tým spravia admini na forku? akurát to tu locknú a dajú ti body...

15. psojd

psojd User

no co asi mohou správci messerges s tím udělat takže z toho vyplývá že celá podpora v četně fora popýrá jakýkoly smysl existence.
    Stejně to je jen k tomu aby hráči měly kde spamovat..

16. baty77

baty77 User

psojd

AHA? Dobře, na okraj. Nejsem programátor, ale zhruba chápu, jak systém funguje, Je to jako detekce aut podle zplodin. Představ si, že všude podél silnic jsou senzory na zplodiny, které zaznamenávají množství emisí. Ty emise to spektrálně analyzuje a přiřadí si je k určitému typu paliva. No a pak, když analyzujou nějaké zakázané palivo, vyšlou příkaz policii a ta se o daný vůz postará.
    Velmi zhruba vyjádřeno. Kubino mě ukamenuje :)
    A mimoto Razer comms je obyč komunikační program, zvláště performovaný pro hráče (něco na způsob TS). Já si ho teda stáhnul jen pro odměnu :D, pak jsem ho odinstaloval. A kdyby to byl vir, mí věrní antiviroví poddaní by ho rozpárali!!! :D

17. psojd

psojd User

Protože to taky není vir. víš co to může být všechno trojan? no razer jsem tak jen specifikoval protože je stejně vice meně nenápadně rafinovaný. A všimnul jsi si podmínek u něj?
    Aplikace může snadno obsahovat i sama o sobě přidruženou aplikaci, či-li tváří se jako jedna ale může v ní být jich i více.
    Instalaci upraveného RAZER comms ber jako když máš Team viewer. vidíš co dotyčný dělá na ploše a co ma za aplikace apod.. Stejně to vidíš i u trojana až na to že ten je mnohem méně nápadný pro objěť ovšem záleží kdo se za tím trojenem také skrývá..
    Jaké má zájmy a pod.
    Nebo-li zájmy třetích stran..

18. ŞòĐoMд¤ĢőMőЯд¤ŞÞiĐεR ano to jsem já a moc moc moc se směju co jsi za jantara bud máš internet na kličku nebo nemáš pc ale mikrovlnku tvoje lagy nejsou muj problém a ano at mě prověřej třeba už pak konečně zavřete hubu :D

19. =Marvin=

=Marvin= Guest

Po milionte prvni, o pripadne *** usery se stara system, jina vec jsou lagy, ale to je tvuj problem ze o nich nechces slyset. Tecka a nebudeme tu na foru rozebirat podpurne programy. Za vyjadrovani autora udeleny ban na forum.
    LOCK!

♥*Imunne_To_Death*♥ tohle ocenil(a).
  20. Korben

Korben User

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.