Žádost o pomoc

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem janekjano, 8/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janekjano

janekjano User

ID:84455935
    Nick: _janekjano_®
    Server: CZ2

Ahoj

Prosím o pomoc. Dnes mi ruply nervy a sundal jsem dva hráče vlastní firmy na mapě 5-3 za prvního jsem dostal - 819 200 cti za druhého dvojnásobek - 1 638 400 cti. Procházel jsem si deník a našel jsem poslední mínusouvou čest ze dne 5.3.2015 v 18:27 za hráče VRU co puknul když střílel do batla a to za - 204 800 cti. Nevím zda to ještě platí, ale pokud hráč neudělal nic co má cokoli společného z mínusouvou ctí v průběhu 24 hodin snížila se hodnota za další provinění o polovinu. Deník jsem se snažil projít podrobně a nenašel jsem od 5.3 do dnešní 13:25 hodiny žádný mínus. Můžete mi prosím poradit?

S pozdravem janekjano

2. |Oromë|

|Oromë| User

janekjano Strielal si aj PETky vlastnej firmy ze? Pri zniceni spriatelenej PET ti nevypise minus, no rata sa to tiez do minusu a potom vznikaju podobne situacie ako tvoja.

To znamena, ze mozes zostrelit napr. len 2 hracov, no ked medzitym zostrelis 10x PET, pri 3 hracovy dostanes minus za 13 hracov, PET a LOD sa scita. Zabijeni Pet vlastni firmy

Tu sa podrobne riesil podobny problem, precitaj si vlakno a dostanes vsetky potrebne informcie. Čest

3. janekjano

janekjano User

Ahoj

Jedinou petku kterou jsem zničil, když neměla aktivní mód kami byla moje a to omylem při dostřelování NPC v rohu při bráně gama. To se taky počítá do mínusu ?

janekjano

4. |Oromë|

|Oromë| User

janekjano Kazda spriatelena PET sa rata do minusu.

chceme Vam oznamit ze doslo ke zmene a za sestreleni vlastni Pet nebo spratelene Pet, obdrzite minus cest, jako kdyz sestrelite spratelenou lod s kterou nejste ve valce.
    Toto opatreni bylo zavedeno kvuli pushingu, kteri nekteri hraci zneuzivali.

Za posledneho hraca si mal -204800 cti a za dalsieho uz 819000. Chyba ti tam 1 zostrel a to je prave ten 1 zostrel PETky, ta isla tiez do minusu.

5. Za vlastní PET máš taky mínus.
    EDIT: Jsem pomalý :)

6. janekjano

janekjano User

V tom případě to uzamkněte a nemá smysl v tom dále se pitvati. Jen bych doporučil, aby v deníku bylo uvedeno vše to znamená i sundaný vlastní pet. Pak se hráč vyvaruje toho, aby v domění že sestřel vlastní firmy nebude bolet nebyl záhy nepříjemně překvapen.

s pozdravem janekjano

7. |Oromë|

|Oromë| User

janekjano Je to nesikovne riesenie, pravdepodobne sa casom upravi, no o prekvapeni tu nemoze byt rec, PET isla vzdy do minusu. Par mesiacov tu bola chybka pri PET a zaratavalo ju do plusu, teraz je vsetko opravene a dostali ste o tom ofic. oznamenie.

Celkovo system odpoctu cti funguje spravne a hrac si ma davat pozor co striela, ja nemam ziadne problemy a nikdy som neprisiel o cest.

Zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.