Žádost o trest

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem BubliFuCQ, 3/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BubliFuCQ

BubliFuCQ User

Dobrý den mám problém s hráčem jménem ★CHUCKY★ . Přidal si mě na fb a furt mě spamuje s tím že chce koupit můj účet už toho mám dcl dost .... Žádám váss tedy o to jestli by jste ho mohli nějak potrestat či tak něco :) Mimochodem sám se mi chlubil s tím že ten účet koupil mám na to i svědky.. vím že s tím stejně asik nic neuděláte ale trest pro něj by potěšil
    Předem děkuji za odpověď

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

My neriesime na fore nejake FB a kto ti tam vypisuje.Zablokuj si ho na danej stranke,nech ti nepise a vyriesene.Riesime jedine keby ti pisal v hre alebo poslal spravu v hre.

3. Kenny

Kenny User

Takže, i kdybych věděl ID, tak se to nedá řešit ?
    Pokud jsem to dobře pochopil, tak to, co není ve hře, po tom vám nic není ?
    Existuje hoodně stránek, kde prodávají hráči účty...

4. BubliFuCQ

BubliFuCQ User

Kenny přesně tak ... takže i když mám svědky kteří vědí že jeho účet je čorkntý nebo koupnebńý tak s tím taky nejde nic dělat ?

5. Krádeže nad 5000 Kč řeší orgány činné v trestním řízení- Policie ČR, státní zastupitelství, soudy. Je naivně dětské, pokud něco takového chceš po moderátorovi. Do 5000 Kč by šlo o přestupek, nebo jiný správní delikt a těch orgánů, které by byly schopny to řešit by bylo víc:), ale moderátor to není:p

6. BubliFuCQ

BubliFuCQ User

Ale já nemluvim třeba o tom že by za to někoho trestně stíhali ale myslim třeba zakázat mu přístup na účet

7. Kenny

Kenny User

Tady se ale bavíme i o tom, pokud by se ty dva neokradli, ale je to porušení VOP...
    Nesmí se dávat heslo k účtu, prodávat...

8. BubliFuCQ

BubliFuCQ User

neříkám že ho čornul mě -_-

9. Ano, porušení pravidel dělá moderátor. Já mám taky ID v podpisu. Nečetl jsem jediný důkaz o tom, že by něco ve hře porušil, žádný důkaz. Jen ID nestačí. A externí důkazy o porušení (FB) nejsou relevantní.

10. Logan

Logan User

Tak este raz, ak Ti ten spam na FB vadi tak ho vymaz spomedzi priatelov a daj si ho tam aj blokovat.

Dalej tu nebudeme riesit to, ze mas ty nejakych svedkov, ze dany hrac kupil alebo dostal ci ukradol nejaky ucet.
    Ak bol niekomu ucet odcudzeny tak musi kontaktovat policiu.
    Ak bol ucet kupeny, tak sa na to skor ci neskor pride

Btw. pre autora viem, ze by ta trest potesil, skodoradost - najvacsia radost ;)

Zodpovedane a uzatvaram.

Lock!

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.