Zakázané téma

Diskuze na fóru 'Aktualizace a nápady' zahájená uživatelem FenixStorm, 9/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. FenixStorm

FenixStorm User

Z předchozího tématu je zřejmá vysoká podpora.
    Nehodlám tu rozebírat co to znamená pro PB.
    Vrátil jsem se po 13letech a to co tu vidím mi přijde jako flus do tváře.
    Samotné 3roky staré téma vypovídá o situaci, kterou tu dnes máme.

Co bych po BP chtěl?
    • Nový server, kde bude hrací doba max 8hodin denně. Poté hraješ bez bodů, odměn a DMG do nepřátel.
    • Upozornění ve hře na robotické chování. Po 3. výstraze v týdnu terčík na měsíc.
    • Zamyslet se jestli některé podpůrné věci zahrnout do hry.
    • automatické / pravidelné analýzy:
    Robotické hry typu:
    1. Překrytí NPC - Přiletím na přesné souřadnice Cubikonu překryji ho, aby nikdo nezaklikl a okamžitě po spawnu začnu útok. (Je velmi jednoduché rozpoznat, kdy hráč hraje)
    2. Robotická rychlost v řadě - Jo občas se stane, že mám rychlí klik, ale jet v tom několik minut je už velmi divné.
    3. 100% úspěšnost zamaskované lodě ve skupině nepřítel. Jednou za hodinu dobrý, ale vícekrát co to je? Ten člověk ani neví, že je zamaskován.
    4. Robotická přesnost výběru lodi s nejvíce škodami.
    5. Příliš rychlé sbírání boxů.
    Analysa podpůrných programů na internetu.

Osvěta elektronické bezpečnosti tipu úkolů ve hře.

Toto je jen minimum na začátek. Nevadí mi, že se lidé chtějí vzdělávat v programování a umělé inteligenci, toto tu bude už na vždy, ale vadí mi robotická výdrž, robotická přesnost, robotická rychlost. Toto všechno na konec hráče zničí ze vnitř, protože v tomto světě nikdy nebude nejlepší, nikdy nebude hráčem co tvoří hru zlepšuje svoje vedoucí, diplomatické, prezentační schopnosti. Nikdy nezažije hraní s partáky co táhnou klan svou přítomností. To všechno nám už dříve BIGPOINT vzal a je to velká škoda, protože BAN je tvoje vysvobození! Toto vše jsem díky této hře zažil a moc za to děkuji byli to jen 2 roky a největší jízda poté BP prohrál boj, který trvá do dnes.

zdarec1234 a *SATKO* tohle ocenili.
  2. *SATKO*

*SATKO* User

No,je to ambiciozny navrh.Ale pochop,ze majitelovi hry je to fuk.Pozri sa napr. na sien slávy,ktora by mala sluziť ako pocta hracom za dosiahnute výsledy.A skutocnosť ? Vsetci borci v nej, registrovaný v jednom roku 2020 po vyniku PVE serveru maju nahratých + - 25 až 30 tis. hodin.Lahke pocty,proste hrali 5 rokov v kuse 24/7.Z toho by už bola aj umela ineligencia unavená,takže ti odporucim nepestuj si žiadnu nadej

3. Upřímně, nerozumím co popisuješ.

Každopádně je to všechno uplně zbytečný. Buď odstavit automaty ze hry "společnost" neumí (ale zažil jsem tu sérii restartů, protože automaty nefungovaly, ale živí do hry mohli) nebo nechce. Jestli to má mít smysl, ty automaty musej ze hry uplně. Taky jsem dřív navrhoval nepouštět je do akcí a žebříčků, ale to ve finále nemá význam. I kdyby nastavili přísnej systém trestání, stejně tu bude vždycky podezření, že švidlovat někdo mohl...

Naposledy upraveno: 10/4/25
  4. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.