Chyby Zamrání hry v klientovi

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Davajlama, 3/11/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Davajlama

Davajlama User

všem krásný večer a všem བཀྲ་ཤིས་བདེ་ལེགས་

Mám jeden problém nemůžu hrát přes klienta furt mi to zamrzá a nedá se hrát, komu to blbne taky?

2. Fotograf73

Fotograf73 User

Mně se to stává v okamžiku, kdy si otevřu montáž, jinak zatím ne.

3. Davajlama tohle ocenil(a).
  4. Pýtal som sa ľudí naokolo a cez ten prehliadač to na začiatku síce nelaguje ale po nejakom čase lagy do toho prídu tak či tak.A aj keby to nejakým spôsobom nelagovalo tak sťahovať si flash player, ktorý má v sebe bezpečnostné diery je hlúpe v dnešnej dobe. Naštuduj si prečo flash playeru skončila podpora a potom tu niečo "odporúčaj". Sú ľudia, ktorí majú nie jeden bankový účet a nemyslím si, že hranie cez prehliadač je pre nich výhodnejšie ako potenciálna strata údajov. Na tvojom mieste by som to video radšej zmazal... Tvoj úmysel sa cení ale má to dosť podstatné nevýhody ako to spomínal aj Admiral Ackbar v tom článku, ktorý je v citácii vyššie. A ak si si dokonca vedomý toho že inštalácia flash playeru je v dnešnej dobe nebezpečná pre osobné financie resp. všeobecnú bezpečnosť PC tak to tam aspoň pre tých ľudí napíš tiež nech sú aspoň varovaní... Za mňa toľko.

5. §ʌϐοƮзṶЯ - Tak si skus odinstalovat klienta, a znova si ho nainstaluj, a pozeraj pozorne, co to od teba chce. Chce to od teba povolenie na instalaciu FLASH PLAYERu.:rolleyes: Nedas povolenie, nemas "klient". Lebo vela ludi to stale nevie pochopit, ze toto nieje "KLIENT" ale toto je prehliadac, ktory oni nechapem preco nazyvaju klientom. A ktory vymysleli niekde v materskej skole alebo urobili len CTRL+c .. CTRL+v a i to neurobili poriadne.
    V dnesnej dobe je cely intenret plny nastrah. A za dalsie, v 90% pripadov mas dnes 3. overenie. A v prehliadaci (MAXTHONE) hrajes len DarkOrbit, nic ine ti tam vlastne ani nepojde, ked to urobis podla toho videa.
    Za dalsie, hrajem na Maxthone odkedy to je mozne, a nikdy som ziadne lagy nepocitoval. Ale ty si kludne hraj na klientovi, vsak je to tvoja osobna vec. Len potom hraci ako ty tu pisu, ze dostavaju lagy zasekne sa im hra, ked ich niekto striela... a samozrejme obvinuju hracov z programov. Lebo je rozdiel hrat na 50-60 FLS alebo hrat na klientovi na 20-30 FPS.

JESSICA170811, Davajlama a (GRIBAR) tohle ocenili.
  6. Ak by ako ty vravíš chcelo odomňa povolenie na " inštaláciu " Adobe Flash Playera" (ďalej v texte ako AFP), tak by som dostal upozornenie na tú inštaláciu + myslím že vieš ako vyzerala inštalácia AFP počas jeho pôsobenia. Väčšinou to ukázalo správcovské povolenie, potom po súhlase sa zobrazilo okno vľavo hore s ikonou AFP a stavu inštalácie. Počas inštalácie DO nič také neprebehlo čiže AFP sa ti neinštaluje na PC, a odkontroloval som si to aj v paneli nástrojov.
    --------
    Ako to vidím ja (opravte ma niekto kto má k tomu viac info) - jediné čo by mohlo mať DO spoločné s AFP je že by používalo jeho kód resp. jeho časť do klienta aby sa hra dala hrať. Urobili to kvôli tomu že samotný web plugin AFP bol napádateľný.
    --------
    * Klient používa (podľa mňa) iný plugin, ktorý je novší (a možno aj) bezpečnejší avšak obsahuje kód z AFP, výsledkom je aj spomínaný nestabilný výkon hry ako to bolo predtým v browseri a je jedno aký PC máš. Takisto v licenciách sa tam zmieňujú o používaní obsahu AFP a nie o jeho inštalácii. Keď ale hráš cez browser, tak ten potrebuje plugin a ten plugin je práve AFP ktorý je zraniteľný a relatívne dlho nepodporovaný. *
    A áno, mrzí má že tá hra už dávno nebeží na Unity, kde by vlastne väčšina problémov týkajúce sa výkonu hry pomizli, ale budiž. Je to na BP aby sa rozhodli či sa im to oplatí resp. či nájdu schopný tím programátorov aby to spravili. A za mňa platí to isté, je to tvoja vec keď sa ti chce hrať na Maxthone s AFP pluginom, len za mňa AFP plugin pre mňa nie je dôveryhodný.
    --------
    * Ak sa v tejto časti mýlim tak ma kľudne opravte ale poprosil by som aj nejaký podklad k tomu (viem ja ho taktiež nemám ale logicky mi to vyplýva z tejto situácie.

7. -baghira2-

-baghira2- User

§ʌϐοƮзṶЯ každá líška svoj chvost chváli.

Je to presne tak, ako si to vyššie napísal:

"tak sťahovať si flash player, ktorý má v sebe bezpečnostné diery je hlúpe v dnešnej dobe."
    "inštalácia flash playeru je v dnešnej dobe nebezpečná pre osobné financie resp. všeobecnú bezpečnosť PC"

Vôbec v ničom sa nemýliš. Presne podané slová.

Je o tom aj celá téma: diskusia-klient-na-stiahnutie
    Pozri post príspevku: #33. Je tam jeho veľmi presná charakteristika.

EDIT: I na klienta tu padli sťažnosti diskusia-klient-na-stiahnutie
    Strany 18 a 19. Príspevky: #366, #372. Stačí si to tam, len prečítať.

Naposledy upraveno: 4/11/21
  8. §ʌϐοƮзṶЯ a ve finále ti ta chujovská podpora odepíše,že za tenhle problém si můžou z 99% samotní hráči,zelenou mají ti asi ti kteří mají kompi za 50 a víš nebo nevím,protože před 10 lety jsem hrál defacto na kalkulačce a v poho,bugy soudruhy nezajímaji,turci mají opět zelenou jako dřív,pro mě sbohem a šáteček

9. *RimmerH*

*RimmerH* User

Já hrál na XP a jak to makalo bez problémů

10. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.