Zapomenuté účty

Diskuze na fóru 'Technické dotazy' zahájená uživatelem Urbec9, 3/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Urbec9

Urbec9 User

Dobrý den, mám prosím obrovský dotaz a žádost o pomoc. Pár let dozadu jsem hrával darkorbit. Měl jsem hlavní účet na který jsem dostal BAN za nějaký menší přešlap. Založil jsem druhý účet a po nějaké době jsem přestal hrát. Stránka na obnovu hesla mi nefunguje. Chci se tedy zeptat dá se nějak zjistit jestli ty účty mám ještě aktivní třeba podle emailu který byl použit v registraci? Popřípadě šlo by i odbanovat ten účet který jsem měl jako hlavní třeba 8 let dozadu? Nasypal jsem tam celkem dost peněz. Děkuji za řešení.

2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Urbec9 pokud máš ID k účtům tak se dá zjistit dost věcí. Musíš si ale napsat na podporu hry, kde na to mají potřebné nástroje a pomůžou ti s tím.;)
    Zde na fóru hry to nevyřešíme.

3. Urbec9

Urbec9 User

Jenže já se na tu podporu nedokážu dostat, vždy mě to hodí do schránky 404 not found, to stejný skylab, nedokážu nic poslat a zkoušel sjem řešení s cookies v profilu pilota ale ja v profilu pilota v pravo dole to kolečko nemám :( z toho skylabu už začínám být zoufalý, nevíš co s tím prosím?

4. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Urbec9 a zkoušel jsi to přes prohlížeč? Jsou různé prohlížeče například Google, Mozilla Firefox, Maxthon či Brave.
    Popřípadě vyzkoušej tento formulář Jak kontaktovat podporu hry.

5. Urbec9

Urbec9 User

Zkoušel jsem chrome a edge, tvůj odkaz pomohl a mám to poslané tak uvidíme. Děkuji