zdlouhave načitani

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by «°”˜¨AiR¨˜”°»[LuaFe], Sep 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dobrý den, poradte. dělam si výbavu přehazuji konfu, davam si do lodě zbraně když ji tam dam tak načita dlouhou dobu a často nakonec napiše naskytla se chyba děla to poslednich par dni dřive to běželo v pohodě. při načitani hangaru, klanu, gg, aukce to načita během vteřinky a zrovna u toho vybaveni to trva i minuty, nevim co stim

2. Foяmi

Foяmi User

Vyčisti cache a použij cleaner.

3. to dělam pravidelně 1x týdně

4. sufuzky

sufuzky User

Last edited: Sep 7, 2015
  5. todle bys měl dělat nejlíp každý den :) aspoň já to čistím po každém zapnutí počítače

6. to ja nemam tolik času abych si hral deně s čištěnim pc :D jsem rad že se sem dostanu na hodinu takže 1x týdně musi stačit :D

7. |Oromë|

|Oromë| User

«°”˜¨AiR¨˜”°»[LuaFe] Tak aspon 2x-3x do tyzdna cistit neuskodi, tie 2 minuty nikoho nazabiju. ;)

Mas vsetko aktualne? javu? FP? prehliadace?

vymazal by som celu vybavu cez ozubene koliesko, potom by som skusil cleaner a iny prehliadac. Moze to robit aj pomalsie pripojenie netu. Skus si spravit ping test a speed test.

8. aktualni všecko je, ping taky optimalni rychlost 14mb/s napřiklad ted mi to stou výbavou nezlobi, možna to bylo přetiženi internetu kdo ví

Thread Status:
Not open for further replies.