Zeus

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Genesis, 25/5/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Genesis

Genesis User

Zdravím,
    chybí mi 10tý letoun Zeus a teď řeším své dilema jak nejefektivněji se k němu dostat .. mám 14 dílků do letounu Zeus a z předešlé akce Zeus jsem odhadl šanci na získání dílku Zeus 1:50,75
    14 dílku Zeus mi sníží cenu letounu se slevou a prémium na 430K.U
    otázka zní zda se mi vyplatí ho koupit okamžitě a nebo zkusit např. 300 beden ale s bednami mě výjde dráž něž kdybych ho koupil ihned a navíc příští akce by měla být za 2 týdny a na to jsem moc nedočkaví :)
    Díky

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Osobne odporucam hladat dieliky,pretoze tak mozes v bedniach najst sice kadeco,ale moze ti padnut LF4,ci design za to uri,co by si dal na stihacku.Ja som tiez nekupil stihacku,aj ked mi 5 dielikov ostavalo a kupil som dalsie kluce a hladal dalej a nasiel design aj LF4 ;)

3. Drift1

Drift1 User

Apis takto koupit ano ale co se týká zeuse jsou opravdu lepší ty klíče..sice je to na nervy a zdlouhavé ale dávat za něj pul mega uridia je hloupý.

4. Archa

Archa User

Ja osobne idem Zeus kupit za ziskane U, lebo za dobu 8 mesiacov mi z debien nepadol ani jeden plan ... doteraz mam nulu ... a nepadol ani LF4, ani dizajn.

(ferove by bolo, keby hned na zaciatku pri zavedeni bolo jasne stanovene, ze pravdepodobnost padnutia planu z debny je napr. 1%, takto som zbytocne minul 120k uridia)

5. 120 k uridia je malo :)

6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Kedze tuto temu autor napisal skor na diskutovanie,lebo ocakava nazory ostatnych hracov,tak to presuniem do diskusneho kutika.
    Presunute do vhodnej sekcie.

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.