Zpetná vazba Zima ešte nekončí / Diskusia

Diskuze na fóru 'Oficiální hry fóra' zahájená uživatelem Punisher, 8/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ZOHAN

ZOHAN User

Když někdo napíše do obrázku něco cizím jazykem, tak je to automaticjy cizinec? Kde na tohle chodíte?
    V dnešní době je moderní papouškovat americké svátky a jejich styl a co je napsáno anglicky je prostě ihned in .:rolleyes::rolleyes:
    A přečtěte si poslední příspěvek pana b.. Co on použil zde za jazyk? čechoslovenčinu?

2. Honzin

Honzin User

Ahoj tedy mě se líbí soutěžní obrázek #3,#8,#16.

-----------------------------
    Osobně můj prozatímní favorit je obrázek #8.

Naposledy upraveno moderátorem: 16/2/18
  3. Punisher

Punisher User

PanMajster - ktory obrazok je skopirovany z minulej akcie? Ked si uz napisal, ze minimalne jeden hrac sa snazi takto lahko prist k odmene, tak uved o ktory obrazok sa jedna :)

4. PanMajster

PanMajster User

5. TunerWole

TunerWole User

nemyslím že je pěkný někoho takhle napadat naprosto bez důkazu jen proto že si to myslíš...

6. Punisher

Punisher User

PanMajster - sutazne prispevky zo zimnej sutaze, ktora bola pred par rokmi su povacsinou nedostupne(nezobrazuju sa), cize nemozeme jednat na zaklade pocitu, ze sme uz cosi takeho videli.
    Honzin - prispevok som ti zmazal, lebo nic sa nezobrazovalo.

7. Ahoj , raději se zeptám... mohu vytvořit obrázek i ručně , nebo to má být stylem koláže vytvořené na počítači?

8. Honzin

Honzin User

Samozřejmě tyto obrázky ručně malované jsou nejvíce ceněné.

9. Punisher

Punisher User

•»Śøŋºº«• - dolezite je tam mat svoju lod, nie stiahnute nejake obrazky z netu a podobne a taktiez len jeden sutazny prispevok, kazdy dalsi bude zmazany. ;)
    Honzin - ked sme pri duplicie, preco mas dva sutazne prispevky? :)

10. Honzin

Honzin User

Já mám jenom jeden s tím ID
    --------------------------------
    Punisher jestli tě můžu poprosit napiš k tomu druhému obrázků že není soutěžní děkuji.

Naposledy upraveno moderátorem: 19/2/18
  11. *Firefox1*

*Firefox1* User

Punisher Honzin za to nemůže ono v zadání soutěžě ani v diskusi nebylo jasně uvedeno, že hráč soutězí jen s jedním s.příspěvkem.

12. *Brisingr*

*Brisingr* User

Dotaz: soutěž je do 22.2 - tedy příspěvky se mohou odesílat až do čtvrteka 22.2 do půlnoci ?

13. -baghira2-

-baghira2- User

14. Punisher

Punisher User

Honzin - dopisal som to tam.

*Firefox1*- urcite? ´´Každý hráč môže súťažiť iba s jedným herným účtom (s jedným globálnym ID)´´ - to znamena, ze ked uz sa zapojis do sutaze s jednym GID a das sutazny prispevok, dalsie prispevky by ich mali mat tiez a boli by neplatne, pretoze iba s jednym GID mozes sutazit ;) Myslim, ze je to tam popisane dobre.

*Brisingr* - ano do polnoci to bude.

15. *Firefox1*

*Firefox1* User

Pojem globální ID mě nějak nic moc neříká nebo spíš nechápu :), ale větě jsem porozuměl tak, že pokud hráč disponuje s několika účty pak může soutěžit jen s jedním svým účtem. Ale to ještě neznamená, že to omezuje jeho počet příspěvků.

16. Jako já tam hodil obrázek jen tak, 5 minut třeba. Ale pak jsem si říkal, že jsem si měl naopak dát víc záležet. Jsem čekal teda větší zdatnost všech - né, že bych někoho to.. :) Některé ale vypadají teda zvláštně, ale což. Příště si holt asi udělám čas půl hodinku a zkusím něco pořádného :-D

17. Arya

Arya User

18. Punisher

Punisher User

*Firefox1* - GID je globalne ID pridelene hracovi na ucet nielen server. V pravidlach nasich sutazii je to uz tak dlhsiu dobu pisane, ze kazdy hrac moze sutazit iba s jednym hernym uctom. Keby bolo povolene sutazit s viac hernymi uctami, tak potom by tam toto pravidlo nebolo a tym padom by hraci mohli doslova spamovat so sutaznymi prispevkami ;)

Sutaz bude o 2 dni koncit, tak kto sa chce este zapojit a vyhrat pekne odmeny v podobe premok a dalsich balickov, ci surovin, tak do sutaznych prispevkov musi pripojit svoj obrazok, samozrejme v ramci pravidiel :)

19. mohu se zeptat jestli je můj obrázek v pořádku ? Děkuji

20. Punisher

Punisher User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.