Zimní festival

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem VW-GOLF-I-GTI, 24/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý večír všem jste posílaly kod na GG hades a mě nic nepřišlo kde je problém ? Děkuji za odpověd s pozdravem VW. A přeji krásné prožití svátků vánočních a šťastný nový rok

2. Kubino

Kubino Guest

Už sa to tu rieši v iných témach (nechodenie mailov), prečo si trošku nehľadal?

Skús sa informovať na podpore hry, či tvoj mail nie je na blackliste.

Aj tebe pekné sviatky.

3. Naposled od DO mám 8.11.2013 a to změnu hesla a emaily si nemažu a skusim se zeptat děkuji :)

4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

5. koukal jsem do spámů všude a nic tam nebylo a todle mi poslala podpora:
    Dobry den,

Vas email na black listine neni.

S pozdravem,
    Zdenek

S pránim prijemného prozití vanocnich svatku a mnoha uspechu v novem roce 2014.

--
    Bigpoint podpora

Bigpoint GmbH
    Drehbahn 47-48
    20354 Hamburg | Germany

6. Punisher

No pokial nie si na blackliste,tak ti proste nemusel prist dany email.To sa moze stat,ze nepride kazdemu proste alebo ak si si menil email behom posledneho mesiaca.Na fore ti s tym zial nepomozeme.

7. Kubino

Kubino Guest

Ja si dovolím aj napriek odpovedi kolegu napísať. Na fóre v niektorých prípadoch pomôcť vieme, samozrejme nie vždy (čo sa týka mailov). Včera som riešil jedného hráča, kt. to nakoniec našiel na gmaili v zložke "propagace" kedže doručená pošta sa (ak nenastavíte inak) delí do 3 zložiek.

Preto ti VW-GOLF-I-GTI doporučujem pozrieť si dôkladne mail, nastaviť buletin (aj keď je, znovu ho aktivovať) alebo ak nepoužívaš gmail tak nastaviť whitelist pre adresy od BP či kontaktovať poskytovateľa mailu, oni to niekedy blokujú tiež, systémovo.

8. Email jsem si neměnil mám pořád ten samej už od začátku vždicky mi emaily od vás chodily a najednou nic koukal sem jak na gmail tak na email a nikde nic všechno jsem prohledal nevim co mám prostě dál udělat

9. Měl jsem přesně ten samý problém, z podpory odepsali že email je v pořádku, také jsem prohlížel všechny kouty mailu a asi po týdnu a půl mi najednou přišel, takže pokud už ti nikdo nebude schopný více poradit, zkus ještě počkat, nebo jak psal Punisher, naneštěstí nemusí přijít každému.. :)

10. Punisher

VW-GOLF-I-GTI - Ako som uz pisal mohlo sa stat,ze ti neprisiel,lebo nie kazdemu musi prist.Uvidis teda,ci ti prijde najblizsie.

Zodpovedane,uzatvaram,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.