Návrhy Změna schopnosti Spearhead

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem kure008, 25/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Bude tato změna užitečná?

1. Ano

84.0%
  2. Ne

16.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kure008

kure008 User

Jedná se mi o to, že schopnosti JAMX a označení cíle fungují pouze na nepřátelské hráče a v dnešní době kdy ti skoro hrozí větší nebezpečí z vlastní firmy než z nepřátelské tak by se asi hodilo aby byly tyto dvě schopnosti pozměněny a fungovaly na kohokoliv. Nebo aspoň aby fungovaly v případě, že na vás hráč z vlastní firmy zaútočí první.

2. -baghira2-

-baghira2- User

Mala by. Nakoľko naprieč všetkými servermi je len málokto, alebo takmer nikto, kto by sa Ťa z vlastnej firmy zastal.
    Až to zamrzí. Keby aspoň na spearhede sa dal zrušiť schopnosťou Jamx každý skill útok od kohokoľvek, bolo by to
    aspoň znesiteľnejšie. Za mňa rozhodne ÁNO.

Lojalita, česť a hrdosť vlastnej firme je práve to, čo hráčom v dnešnej dobe na darku chýba.
    Vzhľadom ku viac-firemným multiklanom by to bola dvoj-sečná zbraň akú si plne zaslúžia.

bhagira22 a SSCUltimateAero tohle ocenili.
  3. urcite ze ano tomuto navrhu vsetko by malo fungovat ako na nemy tak aj na vlastnych hlavne teraz ked sa hraje už iba klanovo a nie firemne takze za mna jednozancne ANO

4. ZOHAN

ZOHAN User

Když se na tento návrh podívám z opačné strany hráče z rádoby top klanu a denně řešíme, kdy cizí firma používá své malé účty na naší firmě na průzkum a provokace všeho druhu, tak mi tento návrh připadne jako lehce zneužitelná věc hráčů bez klanu a totální nesmysl.
    ¨P.S. pro autora návrhu? vlez do klanu, vezmi si golíka a bojuj!!

"Zmazané"

Naposledy upraveno moderátorem: 28/7/17
    -Neptun- tohle ocenil(a).
  5. Borat

Borat User

ZOHAN viem, že ho nemáš rád, ale prosím na fóre neutoc na neho a ani na nikoho. Ďakujem ;)

6. stefan.sv

stefan.sv User

Hlasujem za ano ked ze som nedavno vydrazil tuto lod.

7. Punisher

Punisher User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.