Zmizení bonusu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »●TITΛИUS™●«, 24/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. »vojta«

»vojta« User

ještě se zkus kouknout do zdrojovýho kódu profilu pilota, jestli tam máš element <div id="inviteButt" class="friendInviteButton" onclick ="SLAYER.renderInviteDialog();"> jestli tam je, tak ti to jen prohlížeč z nějakého důvodu nezobrazuje, jestli tam není, tak už fakt nevim :D

2. bohužel, nic takového tam nemám

function () {
    // Hack for social Invite button. jQuery.noConflict only if social invite button is shown. Without this the skilltree tooltips and the euipment tab tooltips will not work
    if ("4FuZ6" == "4FuZ6") {
    /* jQuery.noConflict(true);*/
    }

tohle je jediná zmínka o tlačítku...

a tady to nějak neni dodělané :D
    inviteUrl : 'http://darkorbit.bigpoint.com/', // Define Your invite url

Naposledy upraveno: 24/9/14
  3. Korben

Korben User

»●TITΛИUS™●« Pozeral som to u seba a mám to na všetkých serveroch. Pozeral som u teba , no ty to tam nemáš , ale máš tam nejakú reklamu na hry.cz , čo sa mne teda nikde nezobrazuje. Možno aj to bude dôvod , ak sa prihlasuješ do hry, cez danú stránku , alebo si bol cez nich registrovaný. Inak neviem čím to môže byť spôsobené.

4. a nebo má Malware pokud se mu zobrazuje reklama

5. korben, přes hry jsem se kdysi registroval ale ten bonus jsem stále měl, najednou ze dne na den mi z ničehi nic zmizel...:( nešlo by mi to dát z5? :D
    ----------------
    zjistili jste něco?

Naposledy upraveno moderátorem: 2/10/14
  6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

»●TITΛИUS™●« - nepis prispevky pod seba,ale pouzivaj funkciu UPRAVIT.
    Multipost spojeny.

Ak sa nieco zisti,tak sa to sem uvedie.

7. Takže nič nevite??

8. skus si vytvorit druhy ucet ci to tam bude

9. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Pre neaktuálnosť LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.