Zpetná vazba Diskusia: Empyrianský pochod

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 31/8/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Když nechceš fakt hodně utrácet peníze, tak dva roky. Při akci, co nejvíc beden. #173

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  2. Tak finalne staty mojho empyrian tryhardu su 4 cerberusy,nespočet uridia. Bohužial som neobdrzal designy ktore som chcel (empyrian orcus a g+) No podarilo sa mi vycraftit 30 atomoviek na npc,ktore neviem k čomu využijem,ale dobre mat :D

3. [​IMG]

Tak ani po týhle akci (tentokrát ani jeden) jsem sadu nezkompletoval a držím stav 9/10. A ano, už je sbírám třetím rokem :-D

4. Delfín

Delfín User

Tahle akce je už dost zastaralá. Ve fragmentech jsou nesmyslné odměny, pár kousků něčeho co nikomu nepomůže - 30 energií apod., ale hlavně spousta zastaralých designů na letouny, to je jako by tam bylo 10000 kreditů, za co to prodám. Co nemůžu ani vidět už, je 700 WIZ, to se mi i zvedá žaludek, padají nejčastěji a máme jich všichni tisíce.
    Takže honit se za pár fragmenty se vůbec nevyplatí, úkoly s 1 oil jsou taky k ničemu. A brány? postavit je něco stojí a odměna mizerná.

5. [​IMG]

Včera jsem konečně zobnul poslední...

A k postu vejš. Tady padaj skoro ze všeho zbytečný věci a/nebo málo. A je určitě škoda, že do toho nešáhnou aspoň sem tam (podobně jako se snaží oživovat Sezónní). Jinak dizajny mi uplně nevadí, sbírám tu všechno, hehe. A wizky, kdyby k tomu pouštěli mutace častejc (tady z tý tituly mám), já bych třeba používal, takhle na to opravdu nesáhnu... Úkoly u týhle akce dělám, ale kdyby se mi nechtělo, stačí ten jeden na klíč a to je taky dobrý.

Zrovna tohle je (možná už byl) event, kterej mě motivoval dělat ABG...

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  6. Esnyron

Esnyron User

Delfín .. Delta - Já co dostanu z Empir kostek , a vyrobil jsem za luminium i ty 3 v montáži, tak co dostanu a nepotřebuju, normálně prodám a hodím ty mega kreditů na Logdisk v aukci. Nemám jinou munici než 25, 50, 75 (+ něco z montáže) 100 / rakety 21, 25, 3030 + hellstrom. Všechno ostatní prodávám (sab, miny, wiz ...)
    Designy na peta a letouny to samý, všechno prodávám. Na co mi to je když už mám konečně všech 10 červených a teď se zaměřuju na modrý (abych udělal Spartany)

Mě tak celkově mrzí že v kostkách není věce užitečnějších věcí. Je vyloženě k zblití když vemu lajnu několika kostek a z 20 kostek mám v 15 kredity a v jedné EE. Už ty kostky míjím bez toho že bych je bral, protože výpravnej robot mi za 200 000 donese 20x víc než toho nasbírám v kostkách a to samý u dražby. 1000 kusů "50" za 8 mega (když mám kliku) mi přijde úplně mimo. To raději šetřím na ty Logdisky u kterých mi nevadí hodit na ně 45 mega.

7. neneman321

neneman321 User

Delta-7925H moc gratuluji k poslednímu cerberusu, dalo to práci je vysbírat , Esnyron doporučji v říjnu pořídit dvojnásobek a dělat vír hrůzy o halloweenu , já tam vždy nahrabu za akci tolik munice x4, ubr raket, hellstrom raket, že s ní střílím celý rok.