Zpetná vazba Diskusia: Galaxy Trek

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 25/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ZOHAN

ZOHAN User

Tess,Po synchronizaci se píše toto :
    • Hráči, kteří měli problém s neúspěšným dokončením úkolu v Galaxy Trek, budou během synchronizace odškodněni 7 klíči RNS.
    Mohu se zeptat, co měl nebo má udělat průměrný hráč, aby to byla i pravda a opravdu tuhle "promakanou a tučnou odměnu (ne)kompenzaci" i prokazatelně dostal?

2. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN,
    bohužel k tomu nemáme žádné další informace. Bylo pouze oznámeno, že hráči, kterým se úkol v Galaxy Trek kvůli chybě nedokončil, obdrží během synchronizace odškodnění ve formě 7 RNS klíčů.
    Pokud potřebuješ bližší informace nebo si chceš ověřit svůj konkrétní případ, obrať se prosím přímo na herní podporu.

3. Gratulujem vývojárom že sa im konečne podarilo zmenšiť to obrovské okno a teraz už v kľude môžem použiť tie klúče RNS a dokonca si aj pozrieť aké sú tam úlohy a odmeny...škoda že tá akcia bežala už niekoľkokrát a tie klúče čo som nazbieral minule a predtým už minúť nemôžem...
    K tej ich super kompenzácií, tak tú by asi mali dať každému pretože tú úlohu na tie škody vo VOG asi nestihol nikto. Teda pokiaľ narážajú na túto úlohu...

4. Stav trvá. Mise se přesypávaj, progres se ztrácí.

Sice snížili škody ve Víru, ale pořád je to nesmysl. Povedlo se mi poprvé trefit Betlreje a dokonce si připsat "poklad", ale stejně jsem za tu jednu relaci misi nedal.

Ještě teoreticky zvládnu relaci i v jednu (nejsem uplně pánem svýho času). Ale ode dneška mám 3 noční za sebou. Ráno a večer nestíhám. To znamená, že mám šanci chodit jeden Vír (právě ten v jednu). "Naštěstí" se mise dál přesypávaj a tak doufám, že v průměru těch 35 klíčů za den dám a do Víru chodit holt nebudu... Tahle mise je fakt ultra pitomá!

5. v průměru 35 ?.. však 35 je cca maximum ne ? :D

6. Maximum je 35. Ale tím, že se to přesypává, děláš občas víc misí a tím máš zase občas víc klíčů. Dneska jsem z toho vydoloval 44 klíčů. Když se mi tam zejtra přesype Vír, začínám na mínus 5. Jestli to vysvětluju dobře nevím...

7. ja vždy udělam vše a pak teprve je klikam každý den.. takže to chce dělat nějak postupně spíš ?

8. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Ne že bych chtěl nějak rozporovat činnost BP programátorů, ale nějak ten trek opět překvapivě nefunguje.
    To mám opravdu úplně každou chybu jim nahlašovat, aby začli konečně něco i opravovat?´
    Úkoly se náhodně mění a po dokončení těch změněných úkolů nic nedostávám?
    A odpověď z podpory po 28-mi hodinách :
    :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

9. Wapor

Wapor Board Administrator Team Darkorbit

Ahoj ZOHAN,
    nie je mi jasné, čo bolo nezrozumiteľné na tom, čo ti Tess napísala. Podobné problémy je potrebné riešiť výhradne cez podporu hry. Tess ti už poskytla odpoveď a momentálne sa len dokola vraciame k tomu istému.

Ak narazíš na akúkoľvek chybu alebo bug v hre, vždy ju prosím nahlás prostredníctvom podpory hry.

Prajem príjemný zvyšok dňa.

10. UUJJUUJJ

UUJJUUJJ User

Ahoj všem,návod je velice jednoduchý:Trek dělejte po 10:00 a už nikdy nebudete mít problém.Když budete dělat dříve tak po 10:00 se změní a odměnu již nedostanete protože úkol je stejný a nedá to odměnu dvakrát.Kdo nemá čas po 10:00 tak problém ani nezaznamená (když to plní ráno)Je to chyba, možná Tess by to mohla dát do reportu.Mám to několikrát vyzkoušené.Mělo by to fungovat od restartu do retartu no,ale je to jinak.Zatím ahoj.

11. ZOHAN

ZOHAN User

Milý Wapore. a mi zase není jasné, proč stejnou sodu nedáš uživateli Delta-7925H, , když doslova řeší úplně to samé, co já?
    Nevím, kde se vracím k tomu stejnému, když píšu, že po údajné opravě při synchronizaci tento týden, byl údajně GT opraven?
    Já zde napsal, že chyby v něm zůstaly a nic se nezměnilo.
    Já vám zde poskytuji zpětnou vazbu a tobě to vadí?
    Tohle je forum hry a píšu v diskuzi, já vás nežádám, aby jste ty chyby opravovali, nebo ano?

P.S. UUJJUUJJ, Jak vysvětlíš tohle : nalogoval jsem v 0:42, začal plnit úkoly v treku a po splnění pár úkolů se mi v některých úkolech postup vynuloval a v úkolu abg mám dzk a z víru mám vortex? Splnil jsem úkol 3x povolení a úkol se změnil na 1x povolení plus a klíče jsem nedostal....

12. Neřekl bych, že řeším to samý. Popisuju problém a kritizuju jednu z misí. Přicházím o klíče jen pokud se mi přesype mise z Ozvěn na Vír, protože tu misi nezvládnu. Nemám důvod to řešit s podporou, i když jsem jim kvůli misi ve Víru psal a nějak ji snížili, že jsem tu misi včera dokonce splnil.

Pokud na první mapě splním nějakou misi, dostanu klíče, pokud se přesype na tu samou, klíče už znova nedostanu. Pokud se přesype na jinou, klíče dostanu znova. Děje se mi to u Povolení/Povolení plus, Montáž/GGEU a v horní části asi Časovka a orbitmetry… A ještě asi Miny/Carga. Uplně to neřeším. Udělám co jde a po přesypání znova, vyjma těch, u kterých vím, že jsem je dělal a jsou drahý (Povolení plus a GGEU).

Dneska to je rozbitý celý, takže mi spadlo spojení hned jak jsem Trek otevřel a po pádu spojení a obnovení spojení jsem viděl, jak se mise přesypaly. Takže to teď mám asi tak, jak to má bejt. Nevim.

13. Názor zde psát už bohužel nemohu, co se nelíbí panu Waporovi, to se maže.

14. Tess

UUJJUUJJ
    můžeme se o tom zmínit ve zpětné vazbě. Pokud by jsi k tomu měl nějaké screeny či video hodilo by se to. ;)

ZOHAN
    nikdo ti žádnou sodu nedal, pouze ti bylo znovu vysvětleno, jakým způsobem se ve hře řeší chyby a bugy. Fórum slouží především ke sběru zkušeností a zpětné vazby hráčů k danému tématu. Z těchto informací se následně vytváří souhrn, který je předán dál jako zpětná vazba BP. Pokud jde o jiné hráče, jednotlivé příspěvky jsou posuzovány podle jejich obsahu. Fórum neslouží k porovnávání přístupu k jednotlivým uživatelům, ale k věcné diskuzi k danému tématu.

Lonefighter755
    trest na fóru jsi obdržel ode mě za porušení pravidel, konkrétně za používání multiúčtu. Na herním fóru je povoleno přispívat pouze z jednoho účtu. Vytváření dalších účtů za účelem narážek na kolegy nebo obcházení pravidel je v rozporu s pravidly fóra.
    Tímto považuji záležitost za vysvětlenou.

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  15. Jak se tady někde píše, že po 10h už k tomu přesypávání nedochází, tak dochází. Teď jsem nalogoval druhej účet, udělal mise na Povolení plus a montáž. Po druhym nalogování mi svítí neudělaná montáž (to mi klíče nedá) a 3 GGEU a to mi klíče dá (vyfotim, natočim):

Takže já to mám tak, že za jednu tu misi klíče vždy dostanu. Jestli to někde někomu nedává klíče ani za jednu - což mi přijde, že tvrdí Zohan - má to rozbitý ještě jinak než já na obou účtech.

16. Tess

17. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Můžeš mi prosím vysvětlit teda naposledy, kde konkrétně v mém příspěvku jsem nebyl "věcný", když tam píšu o tom, že po synchronizaci a údajné opravě toho nešťastného eventu se stejně úkoly neplní, nedostávám ty klíče a ani jsem nebyl kompenzován po synchronizaci a další odpověď z podpory je, že mám být trpělivý....
    Jak mi teda jste schopni pomoct s opětovnou nečinností podpory, když mi nejsou prokazatelně jakkoliv a kdykoliv cokoliv vyřešit, nedej bože i cokoliv kompenzovat.
    Já už strácím trpělivost...
    P.S. když už tvdí, že něco jako opravili, tak by si měli nejprve ověřit, že je to pravda a že ten event funguje správně, když se dají tyto klíče koupit i za reálné peníze....
    klamání zákazníka se tomu říká

Naposledy upraveno: 15/3/26
  18. Tess

ZOHAN,
    jak už bylo zmíněno, všechny chyby a bugy se řeší prostřednictvím herní podpory, proto je důležité své problémy hlásit přímo tam. To, že v eventu stále zůstávají chyby, které nebyly opraveny, zaznamenáme a zmíníme ve zpětné vazbě.
    Co se týká kompenzace, kterou jsi zmínil v příspěvku #101, byla ti již připsána dne 13. 3. 2026 v 07:40:40, takže bys ji měl mít k dispozici ve hře.

19. ZOHAN

ZOHAN User

Tess,A o kterém účtu je řeč, neboť v deníku nic nemám a že by se mi změnil počet klíčů se také nedá říct. Jak jsi takovou informaci tak rychle zjistila a jak víš, kterého "rodinného" účtu se konkrétně tento problém týká, i když já mám problém na všech účtech, takže chápu potom.
    P.S. Pokud tedy tebou podaná informace je správná a ten čas je dopoledne 13.3.2026?

20. Tess

ZOHAN,
    po tom, co jsi opakovaně zmiňoval, že ti podpora hry nepomáhá a nebyl jsi kompenzován, jsem už předem pátrala po informacích. Jen jsem čekala, zda zde uvedeš, že nic neobdržel a budeš si stěžovat. Takové jednání se mi nelíbí. Pokud máš problém i s jinými účty, je nutné jej řešit přímo s herní podporou. Tímto beru tvoji záležitost ohledně kompenzace za uzavřenou.:)