Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Discussion in 'Diskuze o hře / zpětná vazba' started by Punisher, Feb 28, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Ivikus_cz

Ivikus_cz User

Jé, to jsem přehlédl, omlouvám se.

Nicméně problém s Montáží stále trvá.
    Něco k tomu?

2. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

Ivikus_cz je to nahlášené jak jsem již psala.
    Doupravila jsem svojí odpověď, tak jsi to přehlédl. Omlouvám se :)

3. Hezký večer všem.

Trochu se v tomto příspěvku vrátím k trvajícímu problému s odesláním surovin ze skylabu do lodi. Tato funkce, mimochodem velmi podstatná, nefunguje, pokud nepřijmete vše v ochraně osobních údajů (v okně profil pilota). S tímto problémem jsem se nedávno obrátil i na podporu, kde mi však byly sděleny navzájem si odporující informace.

Údajně nemusím z těch cookies a zájmů nic přijímat, aby mi vše fungovalo jak má, ale v další větě se zmínili o tom, že o problému se ví a pracuje se na tom. Dává to skutečně smysl, že?

Ale došlo mi, že nemusí být problém v tom, že nepřijmu vše, ale že to může být jen jedna věc, takže po asi 20 minutách zkoušení a posílání surovin jsem přišel na tohle:

1. V sekci profil pilota si rozklikněte ochranu osobních údajů
    2. V každém okně klikněte na odmítnout vše, a to všetně partnerů a také vzneste námitku proti oprávněnému zájmu. Nikdo nemá právo na vaše sourkomí bez vašeho výslovného souhlasu a je s podivem, že výchozí možnost je "zapnuto" a ne "vypnuto"
    3. Klikněte a uložit a odejít
    4. Znovu otevřete okno ochrana osobních údajů (chceme se dostat zase na začátek) a scrolujte úplně dolů do sekce Souhlas Google
    5. Rozbalte tuto sekci a povolte jednu jedinou věc:
    Chci společnosti Google povolit ukládání dat v souvislosti s analýzou, jako soubory cookie na webu nebo identifikátory zařízení v aplikacích.
    6. Uložit a odejít. Posílání surovin do lodi by mělo stále fungovat

Tento postup fungoval mě, takže doufám, že to bude fungovat i u ostatních (a tím pádem je to chyba ve verzi klienta, která se projeví stejně u všech). Pokud to někomu nebude fungovat, tak si asi budeme muset počkat, co s tím naši skvělí vývojáři udělají. V dnešní době je pojem soukromí prázdné slovo, tak si ho chci co nejvíc ubránit. A Google toho o mně nemusí vědět ještě víc, než už ví. Snad vám to pomůže ;)

EDIT: Ale k čemu to je, když se teď zase nedá dostat na mapy. A když už tam jste, tak zase minutový lag...

Last edited: Jul 20, 2024
  4. [​IMG]

Po tomhle se mi teda vůbec nestejskalo. Spadlo mi spojení ve hře a následně celá hra.

5. Mno, mně to shodilo klienta, ten se potom přihlásil jakože přes prohlížeč a chtěl (klient v klientovi), abych si stáhl klienta. :D

6. *brutus*

*brutus* User

hlavní stránka načítá pět minut proč?

7. Já teda nemůžu do hry vůbec, ale líbí se mi, že vývojáři jsou připraveni prakticky na všechno...

*brutus* likes this.
  8. ZOHAN

ZOHAN User

Spíše si myslím, že by hráče zajímalo, co udělá BP s denními žebříčky probíhající akce? Pokud nic jako vždy, tak přibyde zcela jistě hodně a hodně spokojených hráčů, kteří třeba i chodí do práce, pracují na směny a nemají jinou možnost hrát než pozdě odpoledne, nebo večer.
    Dneska má hra opět problémy od 17:00, je pondělí, kupodivu neběží MHH, ale překvapivě je spuštěný agatus v kombinaci s apo bednama...
    P.S. A co na to BP? stay patience by Saimon gg:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

9. *brutus*

*brutus* User

tak ten agatus do eventu a ještě fotbalové akce překvapil i mě,není to málo Antone Pavloviči?

10. Trvalo mi tři hodiny, abych se přihlásil a mohl napsat, že hra nejde nalogovat. Co mi to připomíná? Loňské prázdniny. Žádné hádes, žádný progres, a jeden rozzlobený starší pán.

11. [​IMG]

Teď jsem to měl 20 minut rozbitý, ale nikdo si nestěžuje, takže problém jen u mě?

12. Punisher

Punisher User

Delta-7925H - cez co si hral? Mne to neslo tiez chvilku, ale pred par hodinami a len na jednom ucte, dalsie sli v pohode prihlasit. Neviem, ci si skusil iny ucet, ci to ide?

Delta-7925H likes this.
  13. neneman321

neneman321 User

taky sem to měl rozbitý na klientu, pomohla promazat mezipamět a už to normálně frčí

14. Přes klienta. Nakonec jsem se do hry dostal a za chvíli to vypnul...

15. ID 89783627 Server CZ3
    Zdravím, nejde mi vůbec nic posílat ze skylabu vyhazuje to error
    https://ctrlv.cz/T93q

16. ZOHAN

ZOHAN User

kubula11021, Zkus někdy použít funkci na foru hry a tou je :hledat. Dneska mám dobrou náladu, tak ti nezištně poradím.:cool:
    Zkus kliknout na tohle a snad ti ten návod tam uvedený pomůže s tvým problémem?
    zde odkaz s pomocí : #4872

17. citace smazaná
    Děkuji :D mně dělal problém najít i nějaké vlákno kam to napsat přišlo mi to tu jak španělská vesnice ale pokusím se pro příště

Last edited by moderator: Jul 16, 2024
  18. nějaká chyba v aktualizaci času v atrální bráně ? body stojí a akce je do 3.7

19. ZOHAN

ZOHAN User

PaRazZziTeK,Lehce tě opravím, akce končí 4.7. a ještě nám prozraď kolikátou bránu už jako děláš, že ti stojí? (body):rolleyes::):cool:

20. citace smazaná

akce končí 4.7 OK
    Astrální brána o den dřív. počítám podle bodu že asi 4 brány poslední čas tam mam 30/6 14:30 a od té doby jsem udelal další bránu a nic .
    mezipamět smazaná x krát , ranní restart taky nic .

Last edited by moderator: Jul 16, 2024