Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Problém s načítáním mapy je nahlášený. Zítra snad k tomu dostaneme i nějaké oficiální oznámení.
    Poprosím vás o trpělivost.

Y*o*D*i*A*k* a Punisher tohle ocenili.
  2. bergant

bergant User

naco nam je oficialne oznamenie.
    potrebujeme aby fungovalo to za co im platime.

3. Chci se zeptat, půjde to tedy už, nebo si mám dát zase 2-3 roky pauzu a zkusit to pak znovu :D
    Já jen, že od pátku, kdy jsem to chtěl po 3 letech zapnout mi nejde dostat se na mapu, chtěl jsem se proletět po mapě a né hrát simulátor nahrávání hry :D
    Nehledě na to, že by se už mohl někdo vyjádřit, jak se říká oficiálně ... Bo už to přestává být i vtipné :D
    Díky a hezký den (asi opět trávený jinak, než u této hry - odpovím si sám - jak jinak, když se do ní nejde dostat -) :D

4. [​IMG]

Na mapu to nejde, ale třeba tahle renaultovina vyskočí hned když otevřu aukci a ještě než stačím přihodit. Ony ale priority týhle společnosti byly vždycky zvláštní.

5. Je to hrozna skoda prodložený víkend a ja nic nenahraju ale co už svet se nezboří nadavat nemá cenu

*SATKO* tohle ocenil(a).
  6. Ono ve výsledku nemá moc cenu se k tomu vůbec vyjadřovat, natož nadávat. Mně na tom ale nejvíc vadí, že jsem přes víkend vynechal jednu terrorku, abych dnes a zítra stihl udělat ty brány po dvou a nejspíš budu rád, jestli se to do večera rozjede a udělám jednu. A postěžovat si musím, ono se mi vždycky uleví :-D

7. Mám na obou účtech bitevní pernamentky, jako kompenzaci, mimo jiné očekávám i 15 klíčů, prože takto se poslední úkol nedá splnit. Někteří lidi musí chodit do práce. Hrál jsem brány i ve 03:00 h., ale to se nedá dlouhodobě a teď nejde hra, opakovaně. Jinak samozřejmě, 0 hádes, denní log, Němci snad svátek nemají, tak proč to sakra neopraví.

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  8. já už se s posledním cílem smířil,ač do práce jako invalida nechodím v sobotu jsem si nezahrál celý den

Cruenta†Ultionem a Delta-7925H tohle ocenili.
  9. Nás asi pouštěj do hry na směny nebo co. Tomu to nejelo v sobotu, dalšímu v neděli, mně to nejde dneska. Terrorka v pr.. žumpě, žebříček na astrálku taky... Příjemná a zábavná hra, to opravdu nemůžu říct.

10. nie su schopny dat officialne vyjadrenie ze co sa deje co je to za firmu a kde su moderatory ????????????????????

11. neofficiální info byla v sobotu,více včera vydržte na officiální do pondělí a kde nic tu nic

12. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Tess tohle ocenil(a).
  13. nikdydost

nikdydost User

do hry se nemohu dostat tusim od patku ,to nevadi.-))

14. Ráno to teda nešlo, ale teď mi sice pořád nefunguje klient, ale v Maxthonu jsem se na mapu dostal a všechno funguje. Třeba to někomu pomůže...

15. ZOHAN

ZOHAN User

Pokud se dá považovat of. discord za ofiko vyjádření BP, tak si udělejte alespoň obrázek, jak vypadá to interní prověřování IT teamu BP.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
    na tom jejich DC je docela dneska zábava...
    https://ctrlv.cz/7cg4

16. Nevládnu cizími jazyky, ale jestli to na tom screenu chápu správně, tak za
    1) BP ani nepočítá s tím, že to někdo hraje bez autobotů
    2) BP s těma automatama nic dělat neumí... a dělat nechce

Na tom unitypve hraje někdo? Lítaj tam automaty?

17. toto my prislo z podpory na email -Dobrý deň **TheAxel**, aktuální problémy ve hře byly nahlášeny systémovým administrátorům a jsou v řešení.
    Omlouváme se za způsobené potíže a prosíme o trpělivost. Ide o DDos útoky.

18. to už mi tak nějak došlo,že mi hohlo jít o DDos,ale jaké má BP priority že na tom nic nedělají je druhá otázka

19. Hank50CZ

Hank50CZ User

tak si říkám jaká to náhoda,zrovna když potřebujou nové hráče na Unity,tak to pár dnů nejede a jen Unity frčí:cool:

*SATKO* tohle ocenil(a).