Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. neneman321

neneman321 User

Skvělá práce BP, prodloužený víkend, koupeno premko, doubly že si dám pár bran zkouška hrůzy, no nejde se dostat už 4 den na mapu, hlavně, že si otevřete unity server aniž by BP měl ošetřený ostatní servery aby se dalo stabilně hrát, že já jim na to vždy skočím, těším se na halloween akci a ve finále jsem stihl ty brány 4x za celou dobu akce... takže příště si napřed opravte servery než něco pustíte, je to tu každý měsíc když něco zpustí a pak hra nefunguje.

_mnemonic_ a =Aishe= tohle ocenili.
  2. To je paráda, jak to krásně funguje, nejmenovaná společnost opět nezklamala :D Od pátku se snažím dostat na herní mapu a od pátku marně ... :D
    Sláva nejmenované společnosti a nejmenované pracovní síle :D

3. bergant

bergant User

hold slavne casy SHK su uz davno prec.
    zostal len amaterizmus neschopnost a nenazranost.
    mna by len zaujimolo ci je ten IT team nemecky alebo iransky.
    ci ten IT team je skutocne IT alebo len tetuska z centraly pri nahlaseni chyby nevybehla na ulicu a nepoprosila prveho okoliduceho.

4. Tak už to nerozjedu ani v klientovi ani v MXT. Zkusil jsem všechny servery, který mám aktivovaný a na mapu se nedostanu ani na jednom.

5. Zdravím,
    snažím se přihlásit na Ganymedes - Globální 2 a stále mě od rána odlogovává hra při změně konfigurace a vždy v logu interní chyba to samé chat a teď sem dodělal terorku a nemohu nalogovat stále nové spojení cca 20-30 minut i při prelogu po znovuspuštění přetrvává.

1) Edit: cca po 5-10 minutách klienta off mě to na 10s přihlásilo a znovu nové spojení
    2) Edit: problém stále přetrvává ale obešel sem to.. jakmile změním loď v úvodním logu tak sem ve hře a zase varpnu z5 na bersekera 5(Edit: jde normálně nalogovat i na bersekerovy)

•Dαηuвιuş•ƒт•çαтα• no pojď hrát na nový server tam to jde ;) a je tu dle mého vice živých hráčů než sem kde zažil naposled tak 2009 na cz2

3) Edit: za mě asi problém vyřešen tudíž příspěvek je teď jen informačního řádu, děkuji.

4) Edit: Za mě se teď objevil bug jsem na 1-6 a nedostávám skoro žádnou dmg udělám cubikona a zmizí mi třeba jen 10-20 k štítů ale hráči okolo mě vidí hru normálně já jakoby zpomaleně ze strany serveru odezvou ke mě. Těsně před tím mně nešlo nalogovat do hry viz forum (ohlašovaní technických problémů-nove spojení stále, obešel jsem to warpem na jinou loď v lobi menu) jdu off a uvidím za hodinu nebaví mě to takhle hrát 10s střílím a pak jakobych na serveru nebyl vidím vše jak ostatní střílí a já ne a mě se žádné poškození nepočítá (mé lodi)

a jako poslední teď pokud chci pustit pet tak nové spojení i po restartu herního klienta.

No shrnul bych že to mám dnes rozbité :)

Naposledy upraveno: 29/10/24
  6. buď rád že jsi udělal terorku,jsou tu tací kteří jí neudělají vůbec

_mnemonic_ tohle ocenil(a).
  7. edyspaok

edyspaok User

Je 29.10.24 10:30 a hra me vyhodila.Ja jsem vlezl do astral brany a vyhodilo mi to ,ze nemam pripojeni na server a zas mi to nejde.Dva dny hraju a jednou to jde a pak zas nejde a zas pujdu dolu :/ hrozne super hra

8. Mast€r1

Mast€r1 User

Ahojte, mne stále nefunguje načítanie do hry. Mal som aj rozbehnuté prijímanie odmien z kampane pre navrátilcov.... Od piatku sa neviem prihlásiť. Verím, že o žiadnu odmenu ani o odmenu za denné prihlásenie neprídem :)

9. Hank50CZ

Hank50CZ User

lidi,oni na to prdí,chcou Vás nahnat do Unity a hlavně donutit nakupovat bo kdyby byla pravda že jsou pod kyber útokem,tak to na Maxu nebude fungovat taky..

=Aishe= a •ŞĦΘCK▪ tohle ocenili.
  10. Hank50CZ hele psal jsem již dříve než není klient pro Mac, tak jsem vykopal starý PC a našel na MX.
    Zachránilo mě to :):):).
    Moc děkujeme.

11. Abych to shrnul. Hra mi od pátku 13:00 nefunguje. V sobotu chvíli ano. Neděle, pondělí, úterý ne. Požaduji kompenzaci: uridium z akčních bran, 15 bodů do bitevní pernametky, munici z bran, pet mechanismy z akce. Klidně bych si je nahrál sám rukama, ale hra nejde. Možná se jinak začnu ptát, kde se dají sehnat nepovolené programy, aby mi hra šla, a to hraji rukama od roku 2009! BP už ode mě dostala cca 250.000 Kč. Co dál říct?

bergant, *SATKO* a =Aishe= tohle ocenili.
  12. *SATKO*

*SATKO* User

Admiral,povedat uz netreba nic.Skusam to na unity,ale nedostanu uz ani cent

13. Souhlasím s Vámi pánové. Jen problém je ten, že by se nesnižoval na úroven jiných hráčů.
    Stále tu je jiskra naděje. Podobný problém byl i minulý rok o prázdninách, kdy hra nefungovala celé prázdniny.

*SATKO* tohle ocenil(a).
  14. *SATKO*

*SATKO* User

Shock,dobre napisane avsak aj trpezlivost ma svoje hranice.Ja viem,ze bedakanim to nezmenime,ale klient na ktorom hrame jednoducho spadol.Je za tym cosi viac nez len nejake utoky.Nazval by som to suboj titanov,majitel hry a niekto iny.Stve ma na tom len to,ze my hraci-male ryby a nasa nespokojnost sme pouzity ako zbran natlaku v nejakej vyssej hre niekoho ineho.

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  15. Někdo postiženej aktuálníma problémama, kdo to už nějak rozchodil, tu je?

Edit: Ať mi nikdo nevypráví, že na tom problému někdo dělá!

16. nikdydost

nikdydost User

bylo mi moderatorem sdeleno ,ze hra na ge jiz funguje a ackoliv jsem si stahl ten super prohlizec od Bp ,tak stale neumim nalogovat ,do herni stranky a co se tyce unity ,ta je syrova a ma jeste daleko do nejake dokonalosti a uz tam maji boty ,takze o cem se zde chceme bavit ,hezky vecer vam preji

Humanoid84[=Z=] a =Aishe= tohle ocenili.
  17. bergant

bergant User

prd a nie ze funguje.
    boooze ked to nejde zo super IT teamom nech skusia prveho taxikara co pojde okolo

18. nikdydost jestli jsou boti i na unity tak to je ultra hnus

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  19. Pět dní a pořád nic. Kdyby to bylo při nějakém jiném eventu, tak by mi to možná tolik nevadilo, ale ToT je jeden z těch nejlepších, který v DO je. Pokud to nebude do víkendu v pořádku, tak očekávám, že budou event opakovat a dají nám všem premko aspoň na měsíc (to se asi nestane, ale jeden může snít...).
    Všiml jsem si, že hra začala mít potíže opět při spuštění akce Agatus. Stalo se to už několikrát. Proč to nezkusí vypnout? Stejně je nesmysl kombinace dvou bossů, kteří kolem sebe při útoku hodí spoustu min. To se pak nejde divit, že se mapy sekají, nebo že se na ně nikdo nedostane...

Delta-7925H a *SATKO* tohle ocenili.
  20. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Od posledního oficiálního emailu nemáme zatím žádné další informace. :(
    Jediné co víme, tak na tom pracují.

Věc se má tak.
    Po jistém oznámení na DC viz. příspěvek od Zohana #5016 vypukla velice vášnivá debata v našem týmu. Mě osobně a i některé kolegy to ,,slušne,, naštvalo, protože nikdo z nás nic nepoužívá a také máme problémy s připojením do hry.
    Díky našemu rozčílení, se problém s připojením začal hromadně řešit a pomohly poznatky i od kolegů z ostatních týmů. De facto jsme přišli na problém(jeden kolega si to rozbil):D. Veškeré naše poznatky byly předány od CM přímo vývojářům.
    Potom přišla ta včerejší sranda na DC, že problém je vyřešen a nebyl. Nikdo se nás neptal a ani nezjišťoval jestli tak tomu je.:eek:
    Bohužel více informací už nemohu sdělit. I tak už riskuji svoji budoucnost.
    Proč to píšu, tak aby jste věděli, že nám(našemu týmu CZ/SK) to není jedno a udělali jsme proto vše co jsme mohli.
    Teď už to je jen na BP.

-Co se týká možných kompenzací, to je otázka na BP, až po vyřešení problému. o_O Zatím nevíme nic.
    -Servery fungují, jen hráči mají problém s přihlášením.

Za sebe i za náš celý tým vás opět prosím o trpězlivost, i když vím, že většina z vás ji už ztratila. Žádám vás, abyste se vyhnuli jakýmkoliv urážkám, nadávkám a vulgaritám.

Děkuji Tess :)