Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. •ŞĦΘCK▪, tak paráda, koukej makat, ať všechno stihneš.
    A chválím i náš tým, kdo sleduje všechny možnosti, jak hráčům pomoci, když to neví ani BP :rolleyes:, klobouk dolů ;). Možná je načase přejmenovat vlákno na "Jak zprovoznit hru, na kterou vývojáři kašlou." Nic urážlivého, prostě fakta. Já být moderátor, asi bych napsal tý paní z BP něco, že už bych moderátor nebyl. Nechtěl jsem být adresní, takže předpokládám, že nevíte, o kom píšu.
    Někdo už víte, kde pracuji a jak jsem zařazen. Mě prostě nestačí kecy "všichni vývojáři na tom pracují" (ve skutečnosti oba, a ten druhý pomáhá s UNITY) a spousta srdíček. U nás ve firmě to tak nefunguje. Určitě ne pod mým vedením.

Naposledy upraveno: 19/11/24 v(e) 7:17 PM
    •ŞĦΘCK▪ tohle ocenil(a).
  2. CROW

CROW User

Tak jsem to zkusil s tím ESC a dostal jsem se:) Chtěl jsem poslat sepr a vyskočí eror 404 takže:mad: Tak jsem to zavřel .:eek:

•ŞĦΘCK▪ tohle ocenil(a).
  3. CROW jo i mě to dělá, sice to funguje OK.
    Ale ze skylabu to nejde poslat do lodi, což je problém.

Po opakovaném stisknutí klávesy ESC viz. rada Tess sice to funguje, ale když se posílají suroviny do lodě vyskočí chybová hláška

Not Found

The requested URL was not found on this server.

Odkaz - https://ibb.co/6y17vVf

Tak je tu další problém.
    Existuje nějaký zpusob, jak vyřešit tuto chybovou hlášku a mít třeba funkční skylab.

Já jsem včera Skylab nezkoušel vůbec. A dnes viz. CROW chybová hláška.
    Tak bez kamenu asi Galaktický svár moc nejde.

Díky moc.

Naposledy upraveno: 20/11/24 v(e) 8:45 AM
  4. ZOHAN

ZOHAN User

•ŞĦΘCK▪, Kdyby jsi v tomto vláknu použil funkci : hledat, tu odpověď by jsi tady našel.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
    Tak zkušený hráč a neví, že kameny se dají vyrobit i v montáži a promerko seženeš i z cargo boxů na mapě. Kde problém?

5. Skylab je potřeba ke hře, to se nezlob, fungoval, od zmrznutí hry i přes různé způsoby mačkání ESC nefunguje.

Fakt kameny na mapě se sbírat dají a to mám vypnuté, protože to bych měl FPS5.

je tam tlačítko Skylab, tak by mělo fungovat. Už tak že musím při každém přihlášení mačkat klávesu ESC.

dokud se to neopraví, tak se asi nepotkáme ve hře. Pro mě je hra, tak aby se dalo hrát, měla by být funkční. Ne nefunkční a vymyslet způsoby jak to jinak řešit.

měj se.

EDIT tak ti je zas zmrzlé, tak zas mačkat to klávesu ESC, ale to stejně vykopne při posílání ze Skylabu, kdy spadne celá hra.

Tak to počkám dál.

kdyby měl někdo nějaký způsob, tak budu rád.

takže při posílání ze skylabu, to vykopne mě úplně. A znova login. Tak nic.

podle mě jak se odmítne Cookies sice tím ESC, tak to funguje ale shodí to celou hru, při Skylabu.

a to mačkaní ESC nefunguje vždy, proste to zas zpátky zamrzne. někdy jo jindy ne.
    Ale při každém přihlášení je to zmrzlé pořád. A někdy to klávesa ESC zachrání jindy se musí znova login a dokola.

chtěl bych si zahrát, ne to spravovat.

Jak psal CROW.

Naposledy upraveno: 20/11/24 v(e) 4:13 PM
  6. ZOHAN

ZOHAN User

•ŞĦΘCK▪, Můžeš mi prosím nějak jednoduše a polopaticky vysvětlit, proč nepoužiješ jednoduchý návod, který je zde ve vláknu a to hned několikrát? To jsi tak slepě fascinován na ten ''herní paskvil'', který BP není schopné vyladit, aby to bylo stabilní a hratelné?
    Proč nepoužiješ nějaký webový prohlížeč pro poslání surovin ze skylabu nebo ten tvůj i-phone nebo mac?
    Chvástáš se tu, že umíš programovat a neumíš si najít návod ve vláknu zde?
    Buď nechceš, nebo tomu nerozumím.:)

•ŞĦΘCK▪ tohle ocenil(a).
  7. Prosím napiš mi jak zprovoznit ten Skylab. Vím, že ta chyba tu byla. Nesledoval jsem to.

Tak moc děkuji za tvou radu a kdykoliv pomůžu.

diky moc.

Jsi láska, na iPhone mi to funguje. Jak to poslat přes webový prohlížeč, abych se nemusel 2x logovat.

diky jsi borec .