Zpetná vazba Diskuze: Systém částicových zbraní

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Tess, 3/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

2. Sygauras

Sygauras User

Zdravím. Já se v těch FAQ už ztrácím, je tam milion čísel tabulek, informací .....
    Otázka - poškozují částicové děla hráče, když letí kolem ? Nerada bych někomu výstřelem sestřelila Peta.
    Hlavně u Cubicinů to je chaos že nevím kdo mi vletí do rány. Nakliknu Protegita a centimetr od něj je cizí Pet, má na něj vliv náboj ?

3. Tess

4. Můžu se zeptat jak získat částicové dělo a info kolem něj, mám spousty nějakých štítů a refraktorů, a taky jaksi nevím co s tím. Taky na hře oživla nějaká lišta, kde je nějaké losování, taky žádné info.
    Poslední dobou je hra bludiště :D.

5. Locker

Locker Forum Moderator Team Darkorbit

*Irenka49•™* Přesunul jsem ti příspěvek do správné sekce. K tvé otázce, TADY pod tímto odkazem najdeš všechny odpovědi.

Tess tohle ocenil(a).
  6. Zdravím, mám Refraktor MR-CO3 a MR-CO1 a žádný z nich mi nelze vybavit.. dokáže někdo poradit?

7. Tess

BlackSpaceDevilCZ,
    hraješ v klientu Unity a nebo ve Flash klientovi?
    V Unity refraktory přidáváš přímo v hangáru a ve Flash klientovi je na to speciální ikona hned vedle ikony hangáru na herní mapě.

8. Tak vše je v pořádku,ve Flashi se refraktor vybavuje dvojím kliknutím na něj, ne jeho přetažením (by mě nenapadlo ani po půl hodině zkoušení:D).

Naposledy upraveno: 2/3/26