Jackpot nešel a dalši chyby

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »•†Myšak†•«†•CZ•, 15/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím zase jsem se opět nemohl dostat do jackpot. Je to k vzteku to je po 4 co to nešlo.
    2, to same bylo do sektor kontrolu. Skočim a konec nove spojeni.
    3, Zase problemy s proskakovani porty na jednotlive mapy.Skočim a nic nove spojeni když jse naloguji tal bud mě smahne NPC protože se objevím někde na mapě nebo uplně na jiny mapě a tam mě smahne jina firma . Bože co se to zase děje to to nemuže jet jednou v klidu a v pohode.

assasin2 tohle ocenil(a).
  2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

3. spiš by mě zajimalo zda to děla jen mě nebo je to globalni protože ma docela novy komp a i nove připojeni.

4. Punisher

Hlasene su chyby u niektorych hracov,co sa tyka bran.Ale preskakovanie portami na riadnych mapach mi ide v pohode.Vypln tie udaje z linku,co som ti dal,lebo aj tam moze byt pricina.

5. viper63

viper63 User

Skok portem mi dělá taky problém.Trvá to i 2 min. než se objevím na druhé straně. Momentálně se nemohu portnout z mapy 4/5. Nemůžu se ani odhlásit z této mapy. Tak jsem to odhlásil natvrdo, no a teď se nemůžu přihlásit. Nahlásí, že spojení proběhlo úspěšně, ale hned se přeruší. A tak je to dokola. Je to na GE.

6. sтяapo

sтяapo User

ja som mal to iste na 1-1 som nemohol skocit ani do bety ani do gamy ani na 1-2 potom som vypol celu hru zapol a uz to slo ale teraz mi to neze laguje lebo mam furt 60 fps iba kedy tedy skoci na 55 ale TRHA idem sek IDEM sek ... a FPS neklesa

7. osobnost

osobnost User

stejný problém jako kolegové je to celý den tohleto lagování člověk se přihlásí na mapu a nemuže kliknout NPC,porty neskáčou vůbec a nebo 5 minut a když člověk vypne hru potom se znovu přihlásí a dostane se do hry tak mu to milionkrát vyhodí nové spojení a stejně se do hry nedostane. taktéž jsem na GE1

8. assasin2

assasin2 User

to aj mne roby poradis my pls lebo by som hcel hrat :(

**iwannis**GR. tohle ocenil(a).
  9. jj ted se nedokažu přihlasit už 45minut na mapu zase se vtom štouraji. A to chtej pořad nějake p.....e, a zo co za to že to nejede. koukam že nejsem sam koho to sere sory že jsem nasrany ale cely den si chci zahrat a co nic .

assasin2: přesně takyto samy se stalo mě

10. assasin2

assasin2 User

aj ja by som si zahral velmi rad ale od 15:00 nehram ani do vesmiru sa my neda prihlasit dufam ze to zajtra pojde aj ja som nasraty ano ten kod som nedostal od tej hadesky dufam ze to pojde

11. Zafod

Zafod User

12. assasin2

assasin2 User

mne ide na iny server hrat ale na global ako zistim ze ci mam bann
    ------------------------------------------------------------
    potom je vcom problem ked my ide na inom servery?? v com je problem

Naposledy upraveno moderátorem: 15/12/13
  13. Zafod

Zafod User

Četl jsi obsah toho odkazu co jsem zde uveřejnil?

14. Punisher

assasin2 - nepis viac postov pod seba,ale pouzivaj UPRAVIT.
    Dostal si odkazy,co robit ked ti nejde hra.Musime preverit,ci sa jedna o globalnu chybu alebo je to u hracov v dosledku update FP atd..Tak poprosim o strpenie.

15. assasin2

assasin2 User

co to je FP ??

16. assasin2

assasin2 User

na kolko pauzu si mam dat?

17. assasin2

assasin2 User

myslite ze to zajtra pojde?

18. Dobrý večer,
    chci se zeptat co bude s těmi zimními úkoly co jsem dnes nestihla udělat? Do hry se nedostanu ikdyž mám aktualizovanej FP a mám CCleaner. I jsem koukala na ten odkaz co jste sem dali,ale bohužel nic mi nepomohlo. Co s tím? Nechci teda přijít o ten závěrečnej úkol 31. prosince kvůli nějaké chybě. Díky

19. jasny maš pravdu co jsem napsal ale pořad to neřeši ten problem co tu vzniknul a koukam nejsem sam .

nejhorši je že mam pravdu

20. viper63

viper63 User

Problém přetrvává na mapách 4/4 a 4/5. Tam se nejde portnout, přihlásit ani varpem se tam nedostanu. Na ostatních mapách to funguje. 5/1,2 a 3 nevím, nemohl jsem se tam dostat. Server GE.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.