LoW a server

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem sagto, 11/12/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sagto

sagto User

Může mi někdo prosím vás vysvětlit, proč mě vždy server vyhodí vyškrtne ze skupiny a díky tomu nemůžu ve skupce prostě dodělat LoW? Dneska už po několikáté a už j to jako až moc otravné.

2. lebo tato hra je ***** kupim premium a dizajn nikde je to sracka

3. -baghira2-

-baghira2- User

▲ŦĦΣ•ПΣO•™SK▲ Na fóru se vyjadřujeme slušně. Projdi si Pravidla Fóra. Děkuji.

sagto Asi je to chyba. Když dávali narozeninovou bránu, asi tím něco museli domrvit.
    Skus to popsát podrobněji zde: Ohlašování technických problémů ve hře
    Dodej své id, server, trasování, ping test a speed test. Podle vzorového listu.
    Díky těmto informacím, Ti pak moderátori mohou pomoct.

Naposledy upraveno: 11/12/19
  4. sagto

sagto User

Ping test a speed test je k ničemu. Prostě mě to vyhodí a nabídne spojení. Člověk klikne a zámrz. Tak relog. Okno zavřu otevři startnu a ejhle nejsem ve skupce. A navíc, jak mi chcete pomoc? Ztracené Uridium mi nikdo nedá a celá debata bude "máš špatný internet", což je argument úplně geniální a úplně špatný, když při novém spojení je odpověď serveru nulová. Kdyby mě to nevyhazovalo ze skupiny a pak bych neskákal do nové low, když mi pošlou skupku, tak mě to tak neštve. A ztratit 5 low po 5-té vlně je dosti mizerné.

5. Fotograf73

Fotograf73 User

Nechci dělat chytráka, ale když je nějaká speciální akce, dnes lehká a těžká brána a navíc k tomu celý den Ice Meteorit a ještě dárečky, tak není úplně rozumné, jít do jakékoliv brány. Je lépe počkat, než aspoň něco z toho zmizí.

6. baghira2 a ty si co nejaky moderator,? nevidim nič pri nicku tak sa staraj o seba dakujem

7. -baghira2-

-baghira2- User

▲ŦĦΣ•ПΣO•™SK▲ prídeš rovno nadávať sem na fórum. A hráčovi si vôbec neporadil.
    Naštuduj si pravidlá, než opäť začneš útočiť. A prečo by hráč, nemohol poradiť hráčovi?

sagto Prepáč, ak som sa Ťa tým dotkol.
    Ale len vďaka tomu, že dodáš svoje vlastné trasovanie, Ti môžu moderátori a v tejto veci, snáď pomôcť.
    - Ak je to v ich možnostiach a v ich dosahu. Ak je ten problém už vyriešený, tak šlo o systémovú chybu.

8. ZOHAN

ZOHAN User

bhagira napsal :
    Kde prosím tě chodíš na takové informace. Účet, na kterém létám aktivně byl i na kontrole a přezkoumání na centrále BP a bylo mi řečeno, že mám mnoho věcí v inventáři, proto se mi dějí věci, které se mi běžně dějí a napsat, že to na 1000% není internetem je hodně zavádějící a nepochopil jsem tvoje slovní spojení : systémová chyba?
    Který systém máš konkrétně na mysli?
    Momentálně díky volnu hraje samozřejmě více hráčů i nehráčů, je spuštěno vícero novinek i akcí a po update montáže mám docela velký problém s portováním, ale na jiném počítači ve městě a na jiném poskytovateli internetu se mi toto neděje, takže opravdu netuším, čím by to mohlo být.
    Jen doufám, že po skončení všech ''zimních'' akcí zmizí z mapy i ty ledovce tak snad si to potom konečně nějak nakonec zase sedne.:rolleyes:

9. Zafod

Zafod User

Není moderátor, ani já nejsem. Nicméně nevidím důvod, zde psát o exkrementech. A pokud máš tu potřebu (popřípadě nějakou takovou úchylku), najdi si fórum, které je na to zaměřené. Popřípadě to piš svým dětem, rodičům, partnerce...

10. Punisher

Punisher User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.