Problem s prihlasenim na hracie okno

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *findingZeus*, 14/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravim, presiel som vsetko na forach ohladom prihlasovania sa do hracieho okna po kliknuti STAR ale nenasiel som nic co mi by to vyrisilo.
    Stalcim STAR a otvori sa mi mi dalsie okno na prehliadavaci ale len cierne.. nic nenacitava az po nekolkych mintach stlacania F5 sa mi to podari...
    Vie mi niekto z vas s tymto pomoct

2. Almáreon

Almáreon User

Mám to samé takže pravděpodobně nějáká chyba a je potřeba vydržet a vyzkoušet za chvilku.

3. Belgam

Belgam Guest

4. Belgam .. nespominal som , ze som uz vsetko vyskusal? a neni som sam co ma tento problem...

5. Belgam

Belgam Guest

6. OK daj Lock... a ja neskor to vyplnim

7. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

8. Punisher nevedel som ci si za to sadnem este tento rok, pravdu povediac.
    Ok asi som nasiel chybu, mal som vypnuty flash player v chrome// plugins. zatial som to neskusal vypninat a zapinat dookola, lebo som bol happy ze konecne mi to nalogovalo...
    PS: a ked vidim tie pravidla, radsej budem pisat mail na podporu, lebo to je toho aaaa radsej sa zdrzujem komentara

9. Punisher

*findingZeus* - Ten link som ti pre nic za nic nedal,kedze vyzvy na lock sa nedavaju.Pokial si spokojny s odpovedami,staci napisat tema zodpovedana alebo nemas viac otazok,atd...
    Vprvom rade sa spytas na fore a pokial ti nevieme poradit tak my ta odkazeme na podporu.
    Uz ti ide teda hra?

10. Zafod

Zafod User

Hmm.. a předtím jsi psal že už jsi zkoušel všechno a ohrnoval jsi nos nad linkem, který ti dal moderátor. Myslíš že modi jsou věštci?

Btw: nevím proč se zde oháníš podporou, pokud je problém u tebe v PC. Podpora slouží k řešení technických problémů ohledně účtů apod. Rozhodně to není počítačová poradna.

*findingZeus* tohle ocenil(a).
  11. jasne, sorry ale zboznujem ked sa vsetci naraz do mna pustite... OK problem vyrieseny, ospravedlnujem sa za zbytocnu temu.
    A Zafod, myslel som ze som skusal vsetko to s flasom ma napadlo nahodou, nie casto predpokladam ze ked mi hra laguje pri 60fps alebo su neviditelne npc alebo neutocia v low brane tak ze to je moja chyba v PC. Ale tento krat to tak je to moja chyba

12. Punisher

*findingZeus* - Nikto sa tu do teba nepusta.NO pisal si,ze si vyskusal vsetko a nebolo tomu tak naco sme aj upozornili,avsak mylit sa je ludske a dolezite je,ze ti to uz ide.

Zodpovedane,uzatvaram,LOCK!

*findingZeus* tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.