Stavba brány des

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by [thomas27], Apr 16, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. [thomas27]

[thomas27] User

Veľmi kvalitná akcia na brány, len klasické obohatenie sa... z 1500 ee aby som nenaklikal ani 50 dielov do zety, to je paráda :)

2. svi1

svi1 User

A takhle bych mohl pokračovat. Klikáš ekonomicky, nebo to boucháš po 100? Já stavěl zety od 1450 - 1800 celé a vždy po jednom nebo po 5-ti. Jenom jednou se mi stalo, že mě zeta vyšla na 2000 ee.

3. |Oromë|

|Oromë| User

4. [thomas27]

[thomas27] User

klikám po 5 alebo 1 multi používam pri X5, čo by si mi odporučil keď mi chýba 15 dielikov ?

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Určitě bych doporučil nečekat až ti multiplikátor naskáče do 5. Obecně nejvýhodnější je aktivovat multiplikátor hned jak ti padne, s touto metodou vychází stavba brány průměrně nejlevněji.

Jessie likes this.
  6. *pursuer*

*pursuer* User

Ja som mal problemy s vystavbou delty,ta mi zhltla dost uridka,ale ostatne brany isli v pohodicke,ved som uz urobil 10 bran a stalo ma to 150k uri,kedze z bran sa vracia povacsinou spat uridko ;) Samozrejme mam premko a zlavu.

7. Drift1

Drift1 User

Vy byste všichni chtěli aby ste brány postavily za 100gg jednu...pokud něco chci musím se snažit.

8. Korben

Korben User

[thomas27] Mal si 194 dielikov do brán, to že si netrafil multiplikátor za to nikto nemôže.

Jessie likes this.
  9. PaiMei

PaiMei User

Osobně jsem postavil stovky bran a musím říct, že během této akce se MĚ ZDÁ, že je opravdu těžší bránu postavit. A to jakoukoliv. Ale je to jenom dojem.

10. Hej stavba brány sa pomaly navyšuje ja som staval Hades po 30 000 a skoncil som 10 branou na 60 000 tisic uri

11. Vasil35

Vasil35 User

:D si nestěžuj:D při minulé slevě na brány jsem postavil deltu za 50.k uri :) Jenže poslední dílek stál dalších 105.k prostě někdy to padá a někdy ne:) Občas pomůže překliknout a postavit pár dílků do jiné brány, ale spolehlivej způsob ti nikdo neporadí, prostě neexistuje :)

12. no musim smutne konštatovať že mate pravdu neviem prečo nám to robia ale ozaj postavenie brány je stále horšie a drahšie to asi aby nás tým inšpirovali do hry :D

13. Korben

Korben User

Ale blbosť, stavba brán, nebola nikdy jednoduchá. vždy bolo o šťastí trafiť posledný dielik. Ešte v starej GG, sa hráči orientovali podľa obrázkov. Našiel som dokonca aj manuál ktorý sa k obrázkom používal. Starší hráči by si to mali pamätať. Samozrejme že to nejak nefungovalo, lebo pri hľadaní obrázku, som narazil na komentár z 19.12.2010, kde spoluhráč písal, že minul 100 000uridka a nič nepostavil. Tak že klikanie brán, nebolo nikdy jednoduché. :)

Jessie likes this.
  14. Citace smazaná
    milý Korbene ja netvrdim že to bolo jednoduche ale nehram dva dni a staviam brany stále a ver alebo nie stále ma stoja viacej a viacej gg bud je to chyba alebo umysel zetu som skladal okolo 1400 gg a teraz tam našupem aj 3000 čiže raz tolko a skušal som kadejake možnosti klikania a píše to viacej hráčov nie len ja čiže niečo za tým asi bude

Last edited by moderator: Apr 29, 2016
  15. To je dobré že brány sa stavajú stále horšie a horšie :D bonus pre slabších hráčov

16. Mne sa zdá že to ide lepšIe. Dnes som za cca 120k uri a pár ee vyklikal epsilon 1x, lambda 3x

17. =Marvin=

=Marvin= Guest

18. Já už to psal i v jiné diskuzi ;) Nejlepším způsobem je dle mého osobního názoru zkrátka asi jít po jednom (nebo alespoň ty poslední dílky určitě) a okamžitě po padnutí multiaplikátoru zaškrtnout x2 (je tak 65% šance při 5ti rozdělených pokusech, oproti 13% při jednom jediném pokusu na dílek brány, to je prostá matematika). Je to sice zdlouhavější, ale jistější a levnější a někdy i o dost. Dalším užitečným typem je v tu dobu mít aktivní v hangáru např. Phoenix, tím se ušetří spousta (zbytečných) dílků za Nanoplášť :)

Co se týče druhé věci a postřehů hráčů, že v době slevových akcí stojí brána jaksi více. Hmm..no..logicky by to smysl sice dávalo, ta snaha na hráčích v tu chvíli více vydělat snížením pravděpodobnosti na dílky, ale uvědomte si, že jsou to POUZE! nepodložené spekulace a pravdu se stejně nikdy nedozvíme.o_O Každopádně poslední dobou při všech těch akcích je celkem fajn mít bránu/y už postavenou/né, nebo téměř hotovou/vé a připravené poslední kolo na dokončení (viz třeba nedávno dvojnásobná odměna apod.) :) Zkrátka..kdo si počká, možná se i akce dočká, trpělivost přináší růže, tak proč né speciální odměny že :D

19. |Oromë|

|Oromë| User

BP nam jasne potvrdilo, ze % sanca sa vobec nemenila. Je to len smola a uprimne, ja osobne som teraz postavil vselijake brany a ceny su stale rovnake. Niekedy lacnejsie, niekedy trosku drahsia, zalezi aj ako hrac klika.

20. takže nový poznatok páni postavenie brány zeta 3256 nazbieranych gg + 35160 uridia ktomu asi 200 krat reštart vyskytla sa neznáma chyba tak ak je tu niekto smoliar tak som to ja :mad:

Thread Status:
Not open for further replies.