"Vetřelec unikl..." (podruhé)

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Delta-7925H, 25/8/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Včera se mi ta hláška objevila znova, když jsem střílel UnderBosse a ten teda zároveň tak 3 rány před zdechnutím zmizel...

Který NPC mají tohle nastavení? Je to součást hry nebo chyba?

Už jsem to kdysi řešil tady: "Vetřelec unikl..." Vysvětlení jsem nedostal.

2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Delta-7925H no teď momentálně to bude souviset s akcí Hitac-Honba za prestiží.
    Podle FAQ se Hitac Underling objevují v určité časy a zrovna v 14:00 skončili. Tak proto ta hláška ve hře Vetřelec unikl. ;)

Vydej se na honbu za prestiží! Jdi po titulech prestiže, drž se jich co nejdéle a těš se na odpovídající odměnu!
    Akce Honba za prestiží probíhá během konkrétního období akce (ve 2 sériích) a je aktivní čtyřikrát denně (časy jsou uvedené v místním čase serveru):

• Od 7:00 do 9:00
    • Od 12:00 do 14:00
    • Od 18:00 do 20:00
    • Od 22:00 do 23:59

3. Pokud na mapě zbude Underboss a časový okno se zavře, ten boss tam zůstane. Běžně pak oblítávám mapy a ty Bossy sklízím.

Na druhou stranu zrovna v tomhle případě už nevim, jestli to bylo v tom okně nebo po (bylo to včera)... To je pravda. Už jsem tu hlášku několikrát zaregistroval, i když jsem zrovna nestřílel nic. Tak mě to právě zajímá... střílel jsem Bossa a ten s prestiží přímo nesouvisí.

4. Tess

Delta-7925H měla jsem debatu s kolegou Lockerem a ten říkal, že tato hláška se objevuje i u tzv. Blacklight Scouts.
    To jsou ty NPC ze kterých padá třeba I-olej a nebo Seprom.
    Pokud se to NPC objeví na mapě a nikdo ho nesestřelí tak se ukáže, že "Vetřelec unikl..."

5. [​IMG]

Tohle je prostě vlastnost Underbossa. Teď se mi to stalo znovu. Zmizel a normálně vyskočily Underlinky. Předpokládám záměrný nastavení.

Každopádně poprosím o nezavírání vlákna. Protože třeba jak píše Tess, že to dělaj ty speciály taky, to si uplně nemyslím (nebo to dělaj jednou za uherák). Celkem tyhle potvory chytám a fakt lítaj i dlouho mimo to svoje okno. Nastřelený Purposy lítaj do restartu taky.

Takže kdyby se to mně nebo někomu stalo mimo tuhle akci, ať to můžeme řešit dál. Dík.

6. Tess

Delta-7925H teď při akci Hitaců se může zobrazit tato hláška.
    Právě proto jsem ti odpovídala i s tím, že jsi to už v minulosti řešil.;)
    V té době se už tyto vzácné NPC objevovaly na mapách. Proto víme, že po takové době to spolu může souviset.

Tu se nejedná o NPC Purpose, který permanentně lítá na x-8 mapách. Tu se jedná o NPC Urge, Regard, Attitude, Observe, Capital a Find.
    Jsou to vzácné Blacklight NPC, které se objevují náhodně v určité časy na mapách. Teď se budu opakovat, pokud to NPC nesestřelíš, tak zmizí a ukáže se hláška, že "Vetřelec unikl..."

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  7. [​IMG]

Rozuměl jsem. Já tomu říkám "speciály" a celkem se je snažím chytat. Pokud nejsou setřelený, lítaj do restartu.

8. Tess

Delta-7925H nechci se s tebou o tom dohadovat.:)
    Tyto NPC do restartu nelítají a mají své ,,časové okna,, kdy se objeví a pak zmizí pokud je někdo z hráčů nesestřelí.;)