Tess

Discussion in 'Kdo je kdo - tým' started by Tess, Dec 16, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Admini podvádí, tak chceš bejt admin?

Možná by to chtělo nejdřív udělat něco s češtinou, celkem to bolí...

2. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

ZmizíkOriginál zažila jsem zde snad už vše, ale aby někdo obvinil adminy z používání programů a ještě se chtěl stát adminem, vidím poprvé.o_O
    Očividně potřebuješ na chvíli pauzu, aby jsi popřemýšlel o tom co píšeš než to napíšeš na fórum.

3. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Klikla jsi vůbec na ten odkaz, který jsem ti poslal?
    Kde něco jako motám?

4. Pohodový Silvestr a krásný nový rok,díky co pro naší komunitu děláš

Tess likes this.
  5. Tess

6. [​IMG]
    Gratulace :D

Tess likes this.
  7. Tess

Ahoj všichni,

omlouvám se za momentální nedostupnost některých informací v herní bibli. Došlo k technickému problému a část vláken musela být dočasně skryta, takže některé odkazy v bibli jsou nyní nefunkční. Na opravě už pracuji společně s kolegy v týmu.
    Zároveň vás prosím o trpělivost. Připravujeme úpravy herní bible, které by měly zjednodušit orientaci a celkově ji zpřehlednit. Tento proces ale není úplně jednoduchý a chvíli potrvá, mimo jiné i proto, že se snažíme zachovat práci kolegů, kteří se na fungování fóra v minulosti podíleli.

Děkuji vám za pochopení, trpělivost a podporu našeho herního fóra.

8. nero3

nero3 User

Ahoj
    vzhledem k tomu že stále nejdou některé odkazy v bibli, mám prosbu, zda nevíš o nějakých stránkách kde by byly kompletní i formace o lodích včetně možnosti jejich vylepšení
    Předem díky

9. Tess

nero3 možná jiné fóra hry.
    Teď momentálně předěláváme celou bibli a ještě to nějakou dobu potrvá. Spousta informací se musí zaktualizovat, není to jednoduché a je to časově náročné. Věřím že do konce tohoto měsíce budeme mít hotovo.:)